Zobrazit přihlášovací formulář

MULTIFUNKČNÍ Interaktivní ŠKOLNÍ AUTOBUS PRO NEJME

Administrace

MULTIFUNKČNÍ Interaktivní ŠKOLNÍ AUTOBUS PRO NEJME

445 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 80 Kč
MULTIFUNKČNÍ INTERAKTIVNÍ AUTOBUS Krásný multifunkční autobus nadchne všechny děti! Autobus sám jezdí a po setkání překážky mění směr jízdy. Během jízdy blikají přední světla a řidič spolu s cestujícím vesele tančí v rytmu hudby. Pojezd autobusu lze…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MULTIFUNKČNÍ Interaktivní ŠKOLNÍ AUTOBUS PRO NEJME

445 Kč
  • Popis zboží
MULTIFUNKČNÍ INTERAKTIVNÍ AUTOBUS

Krásný multifunkční autobus nadchne všechny děti!
Autobus sám jezdí a po setkání překážky mění směr jízdy. Během jízdy blikají přední světla a řidič spolu s cestujícím vesele tančí v rytmu hudby. Pojezd autobusu lze vypnout, aby dítě s ním mohlo jezdit samo.

Precizní zpracování s důrazem na detail, kvalitní materiál a pestré barvy jsou samozřejmostí.

Na kapotě se nachází válec se zvířátky, který během jeho otáčení bliká a vydává zvuk smějícího se dítěte a veselé melodie.
Na střeše se nachází knížečka s různobarevnými tlačítky – po jejich stlačení uslyšíte zvuk nakresleného zvířátka – kohout, žába, kravička, kůň, kačenka, ptáček, kočka, tygra, pejska a kozičky).

Na jedné straně autobusu se nacházejí ozubená kolečka, na druhé tváře znázorňující různé nálady – radost)úsměv, smutek-slzy, zlost, výsměch...).
Na zadní straně je zvonek a dveře, za kterými se nacházejí 3 obrázky. Po otočení klíčem se za doprovodu veselého zvuku otevřou dveře, které pokaždé ukážou jiný obrázek.

Hračka je napájená na 3 baterie typu AA, které nejsou součástí balení (možnost zakoupení viz kategorie produktů „Baterie“. Autobus hraje anglicky.

Hračka je určená dětem od 1 roku a má certifikát CE.
  • 29. 10. 2021, 9:52

  • Zobrazení

    254

  • Oblíbené

    1

Kategorie