Zobrazit přihlášovací formulář

LPS KARETNÍ HRA S BEZPLATNOU APLIKACÍ PRO HRU S

Administrace

LPS KARETNÍ HRA S BEZPLATNOU APLIKACÍ PRO HRU S

100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 90 Kč
BEZ VAD, LPS KARETNÍ HRA S BEZPLATNOU APLIKACÍ PRO HRU S TABLETEM, NEBO MOBILEM, HRANÁ CHVILKU, VŠE V PODM. PRODEJE Objevte svět Shuffle a už nebudete vědět, co je to nuda. Zapomeňte na klasické karetní hry a vyzkoušejte Shuffle. Tato unikátní hra nabízí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LPS KARETNÍ HRA S BEZPLATNOU APLIKACÍ PRO HRU S

100 Kč
  • Popis zboží
BEZ VAD, LPS KARETNÍ HRA S BEZPLATNOU APLIKACÍ PRO HRU S TABLETEM, NEBO MOBILEM, HRANÁ CHVILKU, VŠE V PODM. PRODEJE
Objevte svět Shuffle a už nebudete vědět, co je to nuda. Zapomeňte na klasické karetní hry a vyzkoušejte Shuffle. Tato unikátní hra nabízí spojení karetní hry s moderní technikou. Ve virtuálním obchodě Apple Store či Google Play si k ní můžete zdarma stáhnout aplikace, které kromě praktického videonávodu obsahují další herní varianty a úkoly.
◾Kamarádce Blythe se rozuteklo jejích 7 domácích mazlíčků. Pomozte jí je najít ve hře Shuffle: Littlest Pet Shop CZ. Kdo je najde první, vyhrává. Zvířátka se hledají pomocí hledacích karet. Každý hráč má k dispozici dvě. Na stole má výběr šest zvířátek na šesti místech. Podle svých hledacích karet se rozhodne, na které místo půjde a které zvířátko přivede. Pak si dobere další kartu z tahací hromádky. V ní je zamícháno i pět karet s koktejlem, a to je pak teprve legrace. Pokud hráč takovou kartu následně zahraje, vybere od každého hráče jedno zvířátko, které se zúčastní koktejlové párty. A jako každý správný koktejl se tato zvířátka potají pečlivě zamíchají a tajně se rozdají zpátky hráčům. Že se Vám z párty vrátilo úplně jiné zvířátko? Překvapení! A že už máte tři zvířátka stejná, ale jiné Vám pořád chybí? Žádný problém. Když dvě z nich předáte spoluhráči, on Vám za ně dá to, které se hodí právě Vám. Podaří se Vám sehnat všechna rozpustilá zvířátka a vrátit je Blythe? Mobilní aplikace k tomu přidá další úkoly, a ještě navíc poradí, jak hru hrát.
◾Hra obsahuje: 110 karet, návod a Shuffle app zdarma

Vhodné pro děti od 5 let.
  • 5. 4. 2020, 22:08

  • Zobrazení

    32

  • Oblíbené

    0

Kategorie