Zobrazit přihlášovací formulář

TRIZONES-třífázová očistná kůra

Administrace

TRIZONES-třífázová očistná kůra

1 449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Je tříměsíční čistě bylinná očistná kúra, která pomáhá. Tato tří fázová bylinná kúra je naprosto výjimečná především svojí komplexností a celostním řešením detoxikace lidského organismu. Tento princip je patentován. Na výběru bylin a celkovém…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 10. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

TRIZONES-třífázová očistná kůra

1 449 Kč
  • Popis zboží
Je tříměsíční čistě bylinná očistná kúra, která pomáhá.

Tato tří fázová bylinná kúra je naprosto výjimečná především svojí komplexností a celostním řešením detoxikace lidského organismu. Tento princip je patentován.

Na výběru bylin a celkovém způsobu detoxikace se podílela uznávaná bylinkářka z Vysočiny, která pochází z rodiny, kde se znalosti o přírodní léčbě dědí z generace na generaci. Vychází tedy ze znalostí a zkušeností našich předků.



Kúra TRIZONES® je rozvržena do tří fází komplexní detoxikace organismu:

•První fáze napomáhá zbavit lidské tělo parazitů - včetně jejich vajíček a larev, dále bakterií a plísní ve střevech a s pomocí pečlivě vybraných probiotik obnovuje v pročištěných střevech zdravou mikroflóru narušenou parazity a plísněmi. Tímto krokem se zásadním způsobem zvyšuje schopnost střev přijmout další zdravé a užitečné látky z následujících fází očistné kúry.


•Druhá fáze napomáhá organismu harmonizovat metabolickou funkci těla a snižovat tělesnou hmotnost.


•Třetí fáze napomáhá lidskému organismu odstraňovat přebytečnou vodu z těla, harmonizuje a maximálně podporuje funkčnost lymfatického systému. Touto poslední fází dosáhneme prodloužení účinnosti očistné kúry TRIZONES®.




TRIZONES® je stoprocentně přírodní produkt určený pro ty, kteří se chtějí cítit dobře. Pomáhá chronicky nemocným lidem, je užitečný při ekzémech a pomáhá s hubnutím, odstraňuje únavu a dodává energii, je účinný proti bolesti, obnovuje duševní rovnováhu a navrací klidný spánek.

Zásadním způsobem posiluje obranyschopnost organismu a je vhodný při poruchách imunitního systému. Detoxikuje organismus a obnovuje střevní mikroflóru. Díky svému bylinnému složení působí proti širokému spektru
  • 5. 1. 2018, 20:06

  • Zobrazení

    24

  • Oblíbené

    0

Kategorie