Zobrazit přihlášovací formulář

FISHER PRICE HRACÍ DEČKA S PIÁNKEM

Administrace

FISHER PRICE HRACÍ DEČKA S PIÁNKEM

849 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
Fisher-Price hrací dečka s piánem, Nová dečka je inovativní herní podložkou, jež kombinuje klasické hraní s vyzkoušeným klavírem ke kopání. Hračku lze nastavit do tří režimů. V režimu na zádech dítě leží a kope do klavíru a nad sebou sleduje hrazdičku se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

FISHER PRICE HRACÍ DEČKA S PIÁNKEM

849 Kč
  • Popis zboží
Fisher-Price hrací dečka s piánem,
Nová dečka je inovativní herní podložkou, jež kombinuje klasické hraní s vyzkoušeným klavírem ke kopání. Hračku lze nastavit do tří režimů. V režimu na zádech dítě leží a kope do klavíru a nad sebou sleduje hrazdičku se zavěšenými hračkami. V režimu na bříšku se hrazdička s hračkami položí na podložku a miminko se dívá přímo do velkého zrcadla. V režimu v sedě se klavír vyvýší a dítě si hraje na klavír obklopeno hračkami na sklopené hrazdičce. Spolu s dečkou hračka obsahuje: velké sluníčkové zrcadlo, slona s balónkem, lvíčka s jemnou hřívou, která slouží jako kousátko, žabičku s klapátky a jemné ptáčkovité kousátko. Klavír obsahuje krátkou hranou hudbu (noty následované popěvky) a dlouhou hudbu (až patnáct minut nepřerušované hudby). Taneční světla nad klávesami se různě mihotají v režimu krátké i dlouhé hudby.
Nová dečka je inovativní herní podložkou, jež kombinuje klasické hraní s vyzkoušeným klavírem ke kopání.
Hračku lze nastavit do tří režimů.
V režimu na zádech dítě leží a kope do klavíru a nad sebou sleduje hrazdičku se zavěšenými hračkami.
V režimu na bříšku se hrazdička s hračkami položí na podložku a miminko se dívá přímo do velkého zrcadla.
V režimu v sedě se klavír vyvýší a dítě si hraje na klavír obklopeno hračkami na sklopené hrazdičce.
Spolu s dečkou hračka obsahuje: velké sluníčkové zrcadlo, slona s balónkem, lvíčka s jemnou hřívou, která slouží jako kousátko, žabičku s klapátky a jemné ptáčkovité kousátko. Klavír obsahuje krátkou hranou hudbu (noty následované popěvky) a dlouhou hudbu (až patnáct minut nepřerušované hudby). Taneční světla nad klávesami se různě mihotají v režimu krátké i dlouhé hudby.
  • 15. 9. 2019, 9:08

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie