Zobrazit přihlášovací formulář

NO.VÝ NŮŽ NA DOPISY KARIM RASHID

Administrace

NO.VÝ NŮŽ NA DOPISY KARIM RASHID

190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Nůž na dopisy Letter Opener od Karima Rashida Pokud je pod jakýmkoli produktem podepsaný samotný Karim Rashid, značí to prvotřídní záruku té nejvyšší kvality a designu vychytaného do posledního detailu. Tento slavný designér je totiž znám svojí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NO.VÝ NŮŽ NA DOPISY KARIM RASHID

190 Kč
  • Popis zboží
Nůž na dopisy Letter Opener od Karima Rashida

Pokud je pod jakýmkoli produktem podepsaný samotný Karim Rashid, značí to prvotřídní záruku té nejvyšší kvality a designu vychytaného do posledního detailu. Tento slavný designér je totiž znám svojí precizností a promyšleností všech svých návrhů, které byly dokázány i mnoha oceněními. A nůž na dopisy Letter Opener není mezi jeho díly žádnou výjimkou.

Rozlučte se tak s nastavováním dopisu proti světlu, abyste našli správnou stranu, kterou obálku otevřít. A taky s neustálou hrozbou, že dopis špatně roztrhnete a budete pak muset z kousků luštit, co se v něm vlastně píše. Letter Opener je totiž chytrým pomocníkem, kde stačí jeden tah a můžete z obálky vytáhnout perfektně zachovalý dopis. Její keramický brousek se nikdy neztupí nebo nezrezaví. A jak je ostrý k obálkám, k vašim prstům je naopak jemný a naprosto bezpečný.


Materiál
keramika, plast s gumovou, protiskluzovou povrchovou úpravou

Vlastnosti
bezpečné pro používání, zabudovaný magnet, nikdy se neztupí nebo nezrezaví

Design
Karim Rashid
  • 9. 5. 2018, 22:08

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie