Zobrazit přihlášovací formulář

Ramissio Balance

Administrace

Ramissio Balance

250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 20. 3.
Doprava: od 65 Kč
Ramissio Balance nese jednu z našich hodnot: attitude + care = values. Velikost náramku: S (205 mm) Jedná se o stylový náramek ze 100% silikonu se zdrojem čtyř zdraví prospěšných energií. První z nich jsou negativní ionty. V přírodě se jejich…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ramissio Balance

250 Kč
  • Popis zboží
Ramissio Balance nese jednu z našich hodnot: attitude + care = values.

Velikost náramku: S (205 mm)

Jedná se o stylový náramek ze 100% silikonu se zdrojem čtyř zdraví prospěšných energií. První z nich jsou negativní ionty. V přírodě se jejich hodnota pohybuje kolem tisícovky, ve městě ale klesá na žalostných 50. Negativní ionty přitom přispívají k lepšímu dýchání, zlepšují schopnost zvládat civilizační zátěž a pomáhají chránit tělo před škodlivinami, jako jsou cigaretový kouř, prach nebo elektrosmog.

Další energií obsaženou v Ramissio náramku je germaniový prášek. Germanium je prvek ceněný především díky pozitivnímu vlivu na imunitní systém organismu, který obohacuje kyslíkem a podporuje tak regeneraci buněk, které chrání před volnými radikály. Má silné analgetické a antirevmatické účinky, normalizuje krevní tlak i hladinu cholesterolu. Zabraňuje kornatění cév a hraje významnou roli v prevenci osteoporózy. Společně s neodymovými magnety ze vzácných zemin pak v našem těle usnadňuje obnovu magnetického pole, které každodenně ničí mobilní vlny a další bezdrátové technologie. To napomáhá udržovat naši fyzickou i psychickou rovnováhu.

Poslední složkou je vzdálené infračervené záření. Díky silné vlnové délce dokáže proniknout lidským tělem, kde se přemění ze světelné energie na tepelnou a působí na jednotlivé buňky, svaly i kosti. Díky síle tohoto záření se zlepšuje krevní oběh, odstraňují se z těla škodlivé toxiny a zvyšuje se počet bílých krvinek.

Náramek Ramissio Balance nevyžaduje žádnou zvláštní péči či udržbu, dle potřeby jej stačí opláchnout pod proudem vody. Životnost náramku je neomezena.
  • 31. 8. 2021, 13:11

  • Zobrazení

    310

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Lodičky DIOR
Balerýnky Tommy Hilfiger
37
TOMMY HILFIGER

Balerýnky Tommy Hilfiger

Šaty
152
KARL LAGERFELD

Šaty

Kategorie