Zobrazit přihlášovací formulář

@@@Voděodolný bluetooth reproduktor s přísavkou@@@

Administrace

@@@Voděodolný bluetooth reproduktor s přísavkou@@@

259 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 38 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : žlutý, zelený !!! Waterproof bluetooth speaker Díky přísavce na zadní straně ho můžete umístit kamkoliv uznáte za vhodné. Reproduktor je vodě odolný, proto není problém dát ho do sprchy, na zahradu nebo terasu, do bazénu či…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@Voděodolný bluetooth reproduktor s přísavkou@@@

259 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : žlutý, zelený !!!

Waterproof bluetooth speaker

Díky přísavce na zadní straně ho můžete umístit kamkoliv uznáte za vhodné. Reproduktor je vodě odolný, proto není problém dát ho do sprchy, na zahradu nebo terasu, do bazénu či přisát k mobilnímu telefonu nebo na palubní desku auta. Funkční na bázi bluetooth přenosných vln. Je naprosto bezpečný při použití ve vlhku a mokru. Další využití je při řízení auta jako handsfree. Má vestavěný mikrofon a tlačítko pro přijmutí a ukončení hovoru. Můžete bezpečně řídit a přitom slyšet volajícího. Materiál abs plast. Rozměr : 7,5 na 7,5 na 5,5 cm. Baleno v ochranném krytu.

Technické údaje : nabíjecí Li-lon 400 mAh baterie, napájení přes USB kabel, doba dobíjení cca 3 hodiny, provozní doba cca 6 hodin, dosah cca 10 metrů, bluetooth V3.0 + EDR, vodotěsný reproduktor, podpora A2DP/AVRCP pro možnost bezdrátové stereo hudby, podpora pro chytrý telefon, tablet, PSP, notebook, slušné bassy a čistý zvuk. Možnost přepínání skladeb a ovládání hlasitosti, vestavěný mikrofon, vysílací frekvence 2,4G Hz, frekvenční rozsah 100 Hz - 20 kHz, vstup DC 5V 100 ~ 120 mA. Obsah balení : bluetooth reproduktor, dobíjecí usb kabel a anglický manuál.

!!! BARVU REPRODUKTORU UVÁDĚJTE V OBJEDNÁVCE !!!
  • 16. 9. 2020, 20:28

  • Zobrazení

    105

  • Oblíbené

    1

Kategorie