Zobrazit přihlášovací formulář

2x zimní čepice / čepička , vlněná + flaušová

Administrace

2x zimní čepice / čepička , vlněná + flaušová

279 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 62 Kč
Obojí 100% stav, příjemné na nošení, teploučké, šedá flaušová Nike šířka v klidu 23cm, výška 15cm, kvalitní značková čepice Mammut - 50% virgin wool (čistá střižní vlna) + 50% polyacryl, uvnitř částečně podšitá flaušem, výška 18cm, šířka měřeno v klidu 24…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x zimní čepice / čepička , vlněná + flaušová

279 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Obojí 100% stav, příjemné na nošení, teploučké, šedá flaušová Nike šířka v klidu 23cm, výška 15cm, kvalitní značková čepice Mammut - 50% virgin wool (čistá střižní vlna) + 50% polyacryl, uvnitř částečně podšitá flaušem, výška 18cm, šířka měřeno v klidu 24,5cm, cena dohromady, prodej jako komplet, děkuji..
Virgin wool – panenská vlna
Je to čistá střižní vlna, která je poprvé předená. Takové vlně se uděluje tzv. vlněná pečeť.
Vlna z ovce, ovčí rouno, je vedle bavlny nejčastěji používaným přírodním materiálem v textilním průmyslu. Má vynikající vlastnosti, je pružná, hygroskopická (vlhkosti pojme až 40% své váhy aniž je na omak vlhká), je prodyšná, příjemná na omak, hřeje v chladu i za mokra, v horkém počasí naopak chladí.Vlněné tkaniny mohou absorbovat až 30% jejich váhy bez toho, abychom měli pocit, že jsou těžké nebo vlhké, u bavlněné tkaniny je to po 15%. Vlna jako absorpční vlákno "dýchá" tím, že odvádí vlhkost od těla a umožní jí odpařovat do vzduchu. V zimě odstraní vlhkost z kůže, aby měl nositel pocit teplé a suché pokožky a izoluje suchý vzduch a příjemné teplo v blízkosti kůže. To je rozdíl od syntetického fleecu, který je teplý, ale neumožní pokožce volně dýchat. Za deště má přírodní izolační kvalita vlny schopnost jednak v určité míře odpuzovat vodu a poté co oděv nasákne, udržet tělo v teple. V létě táhne přebytečné teplo a vlhkost od pokožky a pomáhá nositeli zůstat v chladu.
Vlna není hořlavá, odpuzuje hmyz, odolává statické elektřině, odpuzuje nečistoty a prach. Je přirozeně téměř úplně non-alergenní.
  • 8. 9. 2021, 0:42

  • Zobrazení

    53

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Bavlněná chlapecká mikina s kapucí + mikinka Wolf

Kategorie