Zobrazit přihlášovací formulář

Sada pilníků na nehty s kamínky Swarovski B-MS5

Administrace

Sada pilníků na nehty s kamínky Swarovski B-MS5

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 49 Kč
Luxusní čirý skleněný pilník s dekorací "Bubliny" z barevných křišťálů se Swarovski Elements. Obdivuhodná sada dvou skleněných pilníků na nehty ručně zdobených barevnými křišťálky Swarovski Elements. Skleněné pilníky jsou vyrobeny z českého tvrzeného…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada pilníků na nehty s kamínky Swarovski B-MS5

199 Kč
  • Popis zboží
Luxusní čirý skleněný pilník s dekorací "Bubliny" z barevných křišťálů se Swarovski Elements.
Obdivuhodná sada dvou skleněných pilníků na nehty ručně zdobených barevnými křišťálky Swarovski Elements. Skleněné pilníky jsou vyrobeny z českého tvrzeného skla bílé barvy, které neobsahuje žádné nežádoucí prvky a neabsorbuje bakterie. Malý pilník je 90 mm a velký 135 mm dlouhý a dodávají se v černém sametovém obalu. Mají celoživotní záruku na brusnou plochu a příslušný certifikát.

Tato sada stylových skleněných pilníků na nehty za zvýhodněnou cenu je nejen skvělým dárkem, který se bude hodit do každé kabelky nebo na cestu, ale hlavně klíčem ke krásným nehtům.

Dva skleněné pilníky na nehty tvoří perfektní dárkovou sadu pro manikůru. Díky jejich velikosti je můžete mít stále při sobě a jejich vzhled podpořený kameny Swarovski Elements zaručí, že se za ně nebudete stydět ani v té nejlepší společnosti.
  • Rozměry

    Materiál: Tvrzené české sklo, Křišťál Swarovski Elements Povrchová úprava: Lesklé Typ: Více krystalů Osazení: Křišťál Swarovski Elements Určeno pro: Pro děti, Pro ženy, Unisex Balení: Sametové pouzdro Zdarma Šířka: 10 mm, 11 mm Délka: 135 m

  • 17. 9. 2018, 14:13

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie