Zobrazit přihlášovací formulář

Svěží vůně Summer white

Administrace

Svěží vůně Summer white

119 Kč 339 Kč
Zaujalo 24 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Avon Summer White je parfém, který přesně vystihuje jeho název. Byl vytvořen pro ženy, které milují léto, užívají si ho a chtějí se i v horkých letních dnech cítit svěže a připadat si žádoucí. Jedná se tedy o vůni určenou pozitivně smýšlejícím ženám. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 1. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Svěží vůně Summer white

119 Kč
Koupit
Avon Summer White je parfém, který přesně vystihuje jeho název. Byl vytvořen pro ženy, které milují léto, užívají si ho a chtějí se i v horkých letních dnech cítit svěže a připadat si žádoucí. Jedná se tedy o vůni určenou pozitivně smýšlejícím ženám.

Květinová vůně parfému Summer White symbolizuje krásný letní den plný svěžesti, sluníčka, pohody ale také letní vánek, který při vysokých teplotách určitě přijde vhod. To vše se do něj podařilo vnést.

Bezprostředně po aplikaci se projeví hlava vůně, která se skládá z akordů jiskřivé frézie, bílého grapefruitu a aldehydu. V průběhu se začne stále více projevovat srdce složené z jasmínu, okvětních lístků, bílé orchideje a muguetu. Základem celé kompozice je pomerančový květ, bílý mošus a santalové dřevo.
  • 5. 5. 2024, 9:36

  • Zobrazení

    694

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

SADA PERCEIVE CASHMERE EDT 50 ml
NOVINKA SVĚŽÍ VŮNĚ CELEBRE FRESH
NOVINKA! LUCK EAU SO FREE EDP 30 ml
DÁRKOVÁ SADA EVE BECOME
INOVACE! Pánská vůně LUCKY ME for Him EDT
FAR AWAY GLAMOUR EDP 50 ml
PÁNSKÁ VŮNĚ ATTRACTION 30 ml EDT
Oblíbená vůně CELEBRE 50ml

Kategorie