Tibetská kefírová houba
Administrace
Tibetská kefírová houba
45 Kč
50 Kč
Zaujalo 37 uživatelů
Doprava:
od 65 Kč
Připravte si lahodný a zdravý domácí kefír
Působí blahodárně na trávení, pročišťují trávicí systém, pomáhají při zácpách a nadýmání.
Brzdí alergické reakce organismu a tak ulevují při alergii a pomohou pomoci při ekzémech.
Působí proti otokům,…
andilek75
ID 83221
Na mimibazaru od 5. 10. 2007
5.0
201 hodnocení
Ověřená
adresa
adresa
Ověřený
obchodník
obchodník
Osobní
odběr
odběr
Tibetská kefírová houba
45 Kč
Poslat dotaz
- Popis zboží
Připravte si lahodný a zdravý domácí kefír
Působí blahodárně na trávení, pročišťují trávicí systém, pomáhají při zácpách a nadýmání.
Brzdí alergické reakce organismu a tak ulevují při alergii a pomohou pomoci při ekzémech.
Působí proti otokům, urychlují léčbu zánětů
Podporují imunitní systém ve správné funkci (zdravá střeva a trávení jsou pro imunitu a celkové zdraví zásadní)
Působí preventivně proti mnohým civilizačním chorobám, jako je vysoký krevní tlak, vyšší hladina cholesterolu v krvi apod.
Mléčné bílkoviny i cukry se stanou působením kefírové kultury snáze stravitelné.
Působí proti překyselení organismu, čímž jej harmonizuje a dodává mu vitalitu (překyselení organismu paradoxně nezpůsobují potravin kyselé, ale naopak sladké).
Jak na to:
Mléko vlijeme do větší sklenice, vložíme houbu a zakryjeme vrškem.
Při pokojové teplotě ponecháme 24 hodin houbu pracovat.
Nápoj ve sklenici občas promícháme, dřevěnou či plastovou měchačkou – kov by do styku s kefírem přijít neměl.
Po dni by měl zhoustnout a chutnat příjemně nakysle. Fermentovat jej můžeme nechat i déle, podle chuti.
Hotový kefír důkladně promícháme a poté přecedíme přes pastové sítko a uchováváme jej v lednici.
Působí blahodárně na trávení, pročišťují trávicí systém, pomáhají při zácpách a nadýmání.
Brzdí alergické reakce organismu a tak ulevují při alergii a pomohou pomoci při ekzémech.
Působí proti otokům, urychlují léčbu zánětů
Podporují imunitní systém ve správné funkci (zdravá střeva a trávení jsou pro imunitu a celkové zdraví zásadní)
Působí preventivně proti mnohým civilizačním chorobám, jako je vysoký krevní tlak, vyšší hladina cholesterolu v krvi apod.
Mléčné bílkoviny i cukry se stanou působením kefírové kultury snáze stravitelné.
Působí proti překyselení organismu, čímž jej harmonizuje a dodává mu vitalitu (překyselení organismu paradoxně nezpůsobují potravin kyselé, ale naopak sladké).
Jak na to:
Mléko vlijeme do větší sklenice, vložíme houbu a zakryjeme vrškem.
Při pokojové teplotě ponecháme 24 hodin houbu pracovat.
Nápoj ve sklenici občas promícháme, dřevěnou či plastovou měchačkou – kov by do styku s kefírem přijít neměl.
Po dni by měl zhoustnout a chutnat příjemně nakysle. Fermentovat jej můžeme nechat i déle, podle chuti.
Hotový kefír důkladně promícháme a poté přecedíme přes pastové sítko a uchováváme jej v lednici.
-
18. 7. 2019, 4:43
-
Zobrazení
19
-
Oblíbené
0