Zobrazit přihlášovací formulář

Jojobový olej BIO 50ml

Administrace

Jojobový olej BIO 50ml

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Z hlediska složení se jedná o vosk (proto se neužívá vnitřně, neboť prochází trávicím traktem nezměněn), běžně je však označován jako olej. Patří k nejcennějším přírodním olejům. Je vhodný pro jakýkoli typ pokožky. Udržuje přirozenou vlhkost pokožky,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jojobový olej BIO 50ml

149 Kč
  • Popis zboží
Z hlediska složení se jedná o vosk (proto se neužívá vnitřně, neboť prochází trávicím traktem nezměněn), běžně je však označován jako olej. Patří k nejcennějším přírodním olejům. Je vhodný pro jakýkoli typ pokožky. Udržuje přirozenou vlhkost pokožky, pravidelným používáním se citlivá, suchá a podrážděná kůže stává opět odolnou. Obsahuje vyvážený poměr pěstících látek s hojivou schopností. Pokožku ošetřuje, regeneruje, vyhlazuje a pomáhá v péči o aknózní pleť. Má přirozený ochranný UV-filtr 3 až 4. Pár kapek jojobového oleje vmasírovaných do vlhkých vlasů jim dodá hebkost, jemnost a navrátí přirozený lesk.

Množství: 50 ml

Složení: Jojobový olej lisovaný za studena

Výhody: Vhodný pro všechny typy pokožky, zejména však pro suchou, citlivou a aknózní. Používá se jako exkluzivní složka masážních, regeneračních a opalovacích přípravků a je vhodným základem pro vlasové zábaly. Tekutý vosk s výbornou skluzností a vstřebatelností (po aplikaci zanechává pokožku hedvábně matnou). Vzhledem k chemickému složení nežlukne. Vykazuje přirozený UV-faktor cca 4. Regeneruje, zjemňuje, uvolňuje, udržuje přirozenou vlhkost pokožky. Vůně je téměř neznatelné. Standardně používané označení jojobový olej je chemicky nesprávné, ve skutečnosti se jedná o tekutý vosk.

Nevýhody: Ve skle je balený pouze objem 50 ml. Ostatní je v plastu.

Náš tip: Stejně jako ostatní oleje jej vtírejte do mokré pokožky, nebo pár kapek pro regeneraci konečků vlasů naneste na ještě vlhké vlasy. Nesmírně vhodný pro krapaté, poškozené, třepící se vlasy. Pro tvorbu vlasových masek je ideální zkombinovat jej s dýňovým olejem a olejem z pšeničných klíčků.
  • 10. 12. 2018, 19:03

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie