Zobrazit přihlášovací formulář

Lázeňská wellness sůl Víno, 300 gr

Administrace

Lázeňská wellness sůl Víno, 300 gr

59 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 74 Kč
Lázeňská wellness sůl v dóze - 300 gr. Složení: sůl jemná s jódem, vřídelní sůl, parfém, barva, bylina jednodruhová. Wellness sůl je určena jako léčivý produkt, uvolní svaly a klouby, celkově zklidní organismus, všechny účinné složky se do těla…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lázeňská wellness sůl Víno, 300 gr

59 Kč
  • Popis zboží
Lázeňská wellness sůl v dóze - 300 gr.

Složení: sůl jemná s jódem, vřídelní sůl, parfém, barva, bylina jednodruhová.

Wellness sůl je určena jako léčivý produkt, uvolní svaly a klouby, celkově zklidní organismus, všechny účinné složky se do těla vstřebávají pokožkou.



Koupele:

Čistou koupelí se z těla rozpouští ochranný plášť kůže, složený z vody a lipidů. Ztrácí se zvýšené množství vody, kůže vysychá. Slaná koupel má na kůži příznivý účinek. Sůl se ukládá a váže vodu. Ochranná vrstva zůstává lépe zachována a nedochází k vysychání kůže. I po osprchování zůstává sůl ještě delší dobu uložena v kůži.

Lupénka (psoriáza) je onemocnění, při kterém se tvoři červené a svědivé šupiny na kůži. Slané koupele zmírňují svědění.

Neurodermitida je onemocnění u kojenců a dětí předškolního a školního věku. Rozvíjí se typickým exemem v záhybech kůže. Koupelemi se rovněž zmírňuje svědivost.

Při revmatickém onemocnění používáme slanou koupel o teplotě lidského těla. Nesmí se aplikovat při akutních bolestech. Při koupelích se zlepšuje pohyblivost kloubů a mírní se bolest.

Pohyb ve slané koupeli se rovněž doporučuje lidem s osteoporózou.

Známkou dny je nadměrné ukládání kyseliny močové v kloubech. Koupelím se připisuje vliv na léčbu, protože tělo přitom vylučuje kůží větší množství této kyseliny.

Napětí ve svalech se ve slané koupeli uvolňuje především díky nadnášení, svaly si odpočinou a dochází k prokrvení pokožky.

Slaná terapie působí příznivě při ženských obtížích, jako jsou premenstruační potíže, změny nálady, bolesti v podbříšku, problémy související s klimakteriem.
  • Značka

    ČEJAN

  • Rozměry

    300 gr

  • 25. 11. 2018, 14:21

  • Zobrazení

    27

  • Oblíbené

    0

Kategorie