Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherný zásnubní prsten 0289

Administrace

Nádherný zásnubní prsten 0289

3 820 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Tento prsten už při prvním pohledu na něj upoutá Vaši pozornost vznešenou elegancí a precizním vypracováním. Usazení hlavního centrálního kamene na způsob briliantu udává základní výraz prstenu. Menší zirkony zasazeny po jeho stranách podtrhují a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherný zásnubní prsten 0289

3 820 Kč
  • Popis zboží
Tento prsten už při prvním pohledu na něj upoutá Vaši pozornost vznešenou elegancí a precizním vypracováním. Usazení hlavního centrálního kamene na způsob briliantu udává základní výraz prstenu. Menší zirkony zasazeny po jeho stranách podtrhují a zvýrazňují celkový dojem z tohoto šperku. Prsten je díky důmyslnému navržení velmi atraktivní a skvěle se vyjímá na ženské ruce. Tento šperk je dokonalým doplňkem i pro slavnostní příležitosti a může být pro Vaši partnerku nádherným dárkem z lásky, neboť se výborně hodí i jako luxusní zásnubní prsten! Využijte možnost nakoupit šperky pohodlně z domu a přidejte se k mnoha našim spokojeným zákazníkům.
Materiál šperku zlato, ryzost 585/000 [14 karátů]
Hmotnost (gr): 2.4000
Barva kovu šperku: žluto-bílá[rhodium]
Barva kamene ve šperku: čirý bílý zirkon
VELIKOST: ( dostupné velikosti ) 56
  • Rozměry

    Hlava prstenu: 7,5x7,5mm. Šířka obroučky 2,5mm. Velikost kamenů 7,5 a 1,5mm. Hmotnost u jednotlivých velikostí prstenů se bude od výše uvedené orientační hmotnosti mírně lišit.

  • 13. 6. 2018, 12:35

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Kategorie