Zobrazit přihlášovací formulář

Srnečkový komplet 6-ti dílný NEXT

Administrace

Srnečkový komplet 6-ti dílný NEXT

1 217 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Nádherný komplet z jedinečné srnečkové kolekce. Mikina, triko, manšestrové šaty s body a fleesové šaty s body. Značená velikost 3-6m. Prodej i jednotlivě. 1. Srnečková mikina Krásná sytě červená bavlněná srnečková mikina. Tenčí typ, nepočesaná. Kapuce…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Srnečkový komplet 6-ti dílný NEXT

1 217 Kč
  • Popis zboží
Nádherný komplet z jedinečné srnečkové kolekce. Mikina, triko, manšestrové šaty s body a fleesové šaty s body. Značená velikost 3-6m. Prodej i jednotlivě.

1. Srnečková mikina
Krásná sytě červená bavlněná srnečková mikina. Tenčí typ, nepočesaná. Kapuce podšitá růžovou puntíkovanou bavlnou. Zapínání na zip. Nošená, vynikající stav.

2. Srnečkové triko
Krásné růžové triko s dlouhým rukávem s nádhernou aplikací srnečka a kytiček. Zdobené knoflíčky. Zapínání na 3 druky na zádech. Hodně se rozevírá, dobře se obléká. Nošené, vynikající stav.

3. Červené manšestrové šatičky + body
Nádherný původní komplet červených manšestrových šatiček a body ze srnečkové kolekce. Šatičky z tenčího sytě červeného manšestru jsou bohatě široké, v živůtku stažené gumkou (pruží). Zapínání na knoflíčky vepředu. Sukně je široce kolová, lemovaná řaseným kanýrkem. Bílé body s dlouhým rukávem s potiskem červeno-růžových kytiček. Zapínání na druky na rameni. Lemy červeně obháčkované. Komplet je kupovaný nový, nenošený, vynikající stav, nové. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim.

4. Fleesové šaty srnečkové a body
Nádherný set fleesových šatiček a růžového puntíkatého body. Jedinečné fleesové šatičky pruhované červeno-růžové, krásná srnečkovo-ježečková aplikace. Vzadu celopropínací na knoflíky. K šatičkám patří nádherné růžové body s dlouhým rukávem s červenými puntíky. Lemy ozdobne obháčkovaní, na rameni zapínání na 2 druky. Značená velikost 3-6m, nositelné déle. Kupované nové, šatičky i body jsou nové, nenošené, pouze 1x oprané. Velmi krásný set vhodný jak na běžné nošení tak i slavnostnější příležitost v chladných dnech. Vhodné pro holčičku na jaro nebo podzim.

V albu mám další srnečkové komplety, rozdělila jsem na menší komplety.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    68

  • Rozměry

    1. Mikina: délka 28cm, šíř. 24.5cm, ruk. 24.5cm.2. Triko: délka 29cm, šíř. 26.5cm, ruk. 23cm.3. Manš.šaty: délka 41cm, průr. 27cm (pruží). Body: délka 35cm, šíř. 23cm, ruk. 25cm.4. Flees šaty: délka 39 cm, průr. 26cm. Body délka 37cm, 23cm, ruk. 24c

  • 16. 2. 2022, 10:10

  • Zobrazení

    225

  • Oblíbené

    0

Kategorie