Zobrazit přihlášovací formulář

Sada NovAge TIME RESTORE pro věk 50+

Administrace

Sada NovAge TIME RESTORE pro věk 50+

2 076 Kč 3 900 Kč
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 30 Kč
Převratná omlazující péče o pleť. Základem složení krémů Time Restore je technologie GenisteinSoy a výtažek z kmenových buněk jitrocele. Intenzivně vyživuje a hydratuje, výsledkem je hustší a odolnější pleť s pevnějšími obličejovými konturami, viditelná…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada NovAge TIME RESTORE pro věk 50+

2 076 Kč
Koupit
Převratná omlazující péče o pleť. Základem složení krémů Time Restore je technologie GenisteinSoy a výtažek z kmenových buněk jitrocele. Intenzivně vyživuje a hydratuje, výsledkem je hustší a odolnější pleť s pevnějšími obličejovými konturami, viditelná redukce hlubokých vrásek a tmavých skvrn. NovAge Time Restore poskytuje zralé pleti vše, co potřebuje k tomu, aby vypadala dobře. Optimální výsledky získáte při používání této vyspělé výkonné sady podle omlazujícího rituálu péče o pleť Oriflame. Obsahuje čisticí péči a pleťovou vodu 2v1 150 ml, oční krém 15 ml, sérum 30 ml, denní a noční krém 50 ml + 50 ml.

4 KROKY K HUSTŠÍ STRUKTUŘE A VÝRAZNĚJŠÍM KONTURÁM PLETI:

KROK 1: ČIŠTĚNÍ
Vyčištění pleti od make-upu, odumřelých buněk a dalších nečistot umožní lepší vstřebání a optimální účinnost vaší péče o pleť. Čisticí gel NovAge zanechá pleť čistou, hluboce vyživenou a hydratovanou.

KROK 2: OČI & RTY
Krém na oči a rty Time Restore je určen na okolí očí a oblast nad horním rtem. Pomáhá vyhladit hluboké vrásky a obnovit hustotu pleti tak, aby byla viditelně pevnější.

KROK 3: KROK NAVÍC
Revitalizační sérum Time Restore je vyvinuto tak, aby pleti poskytlo intenzivní hydrataci, výsledkem je zcela regenerovaná a omlazená pleť. Zvyšuje působení denního a nočního krému.

KROK 4: REVITALIZACE
Denní multikorekční krém SPF 15 NovAge Time Restore pomáhá chránit pleť před škodlivým působením UV záření během dne. Regenerační noční krém poskytuje pleťovým buňkám výživu zatímco spíte.
  • 9. 5. 2024, 18:20

  • Zobrazení

    658

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Cestovní parfém LOVE POTION s rozprašovačem
MALINOVÝ ZÁZRAČNÝ KELÍMEK
Toaletní voda EXCITE for Him
REVITALIZAČNÍ SPRCHOVÝ GEL Beautanicals
VODĚODOLNÁ ŘASENKA The ONE 5 v 1 WonderLash
OBNOVUJÍCÍ KONDICIONÉR Beautanicals
OBNOVUJÍCÍ ŠAMPÓN Beautanicals
Toaletní voda ECLAT HOMME
Toaletní voda LUCIA BRIGHT AURA
INTENZIVNĚ REGENERAČNÍ ŠAMPÓN DUOLOGI - 500 ml

Kategorie