Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Magnetický korzetový pás na záda @@@

Administrace

@@@ Magnetický korzetový pás na záda @@@

95 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 12 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : vel. M, vel. L !!! Barva tělová. Power Magnetic Posture Sport Magnetický korzetový rovnací pás na záda Power Magnetic je originální pomůcka pro podporu léčení špatného držení těla zejména u mládeže. Díky použití 10 kusů magnetů…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Magnetický korzetový pás na záda @@@

95 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : vel. M, vel. L !!! Barva tělová. Power Magnetic Posture Sport

Magnetický korzetový rovnací pás na záda Power Magnetic je originální pomůcka pro podporu léčení špatného držení těla zejména u mládeže. Díky použití 10 kusů magnetů mírní bolest a nepohodlí, které je spojené při narovnávání deformací páteře.

Magnetický korzetový rovnací pás na záda Power Magnetic obsahuje 10 magnetů. Je neobyčejně účinný proti bolesti. Pomáhá zmenšovat revmatické bolesti a degenerativní bolesti kloubů. Velikost můžete snadno upravit, takže sedne skoro všem. Magnetický rovnací pás na záda Power Magnetic mohou používat nejen ženy a muži, ale také mládež. Pás je stejně bezpečný jako magnetoterapie. Nedoporučuje se používat u osob s kardiostimulátory a osoby, které mají kontraindikace pro magnetoterapii.

Zádový pás se dobře schová pod oblečení. Možné nosit přes podprsenku. Snadná instalace, možnost přizpůsobení pro upínání kolem pasu. Možné nosit na těle během pracovních činností, chůze, cvičení atd. Stimuluje biologicky aktivní body, zlepšuje krevní oběh, snižuje bolest a otoky. To je důvod, proč je pás tak účinný, snižuje bolesti a obnovuje pohyblivost.

Použití : nasaďte popruhy na ramena a ujistěte se, že pouzdra s magnety jsou co nejblíže k vašemu tělu, natáhněte bederní pás a upevněte, nastavte celkovou polohu a přiléhavost podle potřeby ramenní popruhy, zatáhněte mírně do ramen popotáhnutím bederního pásu dolů.
  • Rozměry

    Velikost M je vhodná pro šíři pod prsy od 75 cm do 85 cm. Velikost L je vhodná pro šíři pod prsy od 80 cm do 90 cm.

  • 27. 2. 2019, 21:43

  • Zobrazení

    117

  • Oblíbené

    0

Kategorie