Zobrazit přihlášovací formulář

Stolní desková společenská detektivní hra - Cluedo

Administrace

Stolní desková společenská detektivní hra - Cluedo

235 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 85 Kč
Pro 3-6 hráčů, od 8mi let. Hraná, hezká, komplet, jedná se o hru v detailu, návod a popisky v NJ Desková hra Cluedo je unikátní zejména svým námětem, kdy se hráči snaží uhodnout dříve než ostatní odpovědi na tři otázky: kdo, kde a čím zavraždil pana…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Stolní desková společenská detektivní hra - Cluedo

235 Kč
  • Popis zboží
Pro 3-6 hráčů, od 8mi let.
Hraná, hezká, komplet, jedná se o hru v detailu, návod a popisky v NJ
Desková hra Cluedo je unikátní zejména svým námětem, kdy se hráči snaží uhodnout dříve než ostatní odpovědi na tři otázky: kdo, kde a čím zavraždil pana Blacka.

Celý příběh se odehrává ve staroanglickém domě, ve kterém se prochází 6 osob a vzájemně se obviňují z hrdelního zločinu. Na scéně je celkem 6 vražedných nástrojů a 9 místností, kde mohlo k vraždě dojít. Pouze jedna kombinace je správná a kdo ji odhalí, vyhrává.

Hráči na začátku náhodně vylosují jednu kartu osoby, místnosti a vražedného nástroje a schovají je do trezoru. Ostatní karty si rozdělí mezi sebe, naostří tužky a začnou s pátráním.

Přestože pohyb po domě se děje s použitím kostek, má náhoda na hře pouze minimální vliv. Daleko důležitější je, jak dokáže každý z detektivů klást otázky a vytěžit i informace ukryté mezi řádky v chování a otázkách ostatních detektivů. Soustředění a logická dedukce vyhrávají, ale chvilková ztráta koncentrace (nebo odchod na WC) Vám může hru prohrát.
  • 21. 7. 2018, 21:42

  • Zobrazení

    191

  • Oblíbené

    0

Kategorie