Zobrazit přihlášovací formulář

LAMAZE Textilní knížka pirát Horác

Administrace

LAMAZE Textilní knížka pirát Horác

269 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 58 Kč
Proces čtení může u dětí začít ve velmi raném věku. Díky Lamaze textilní knížce s nádhernými ilustracemi se dítě učí představivosti a získává nové informace z jiných prostředí a světů. Seznamuje se například s životem v přírodě, životním prostředím,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 3. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LAMAZE Textilní knížka pirát Horác

269 Kč
  • Popis zboží
Proces čtení může u dětí začít ve velmi raném věku. Díky Lamaze textilní knížce s nádhernými ilustracemi se dítě učí představivosti a získává nové informace z jiných prostředí a světů.
Seznamuje se například s životem v přírodě, životním prostředím, poznává nová místa a objekty, nové tvary, barvy a velikosti. Ztotožněním s postavami v knize se děti učí sociálním dovednostem, jakými jsou sdílení a spolupráce - dospělý předčítá, dítě otáčí stránkami knihy. Lamaze knihy jsou navrhovány ve spolupráci s vývojovými odborníky.
Zadní obálka obsahuje návody jak knihu používat pro jednotlivá stadia věku dítěte. Použity jsou pouze tkaniny s trvanlivým potiskem s dlouhou odolností. Barvy tak zůstávají stále stejně intenzivní i po několikerém přeprání. Použitá výplň je vyrobena pouze z nejlepší střiže polyesterových vláken, což zajišťuje zvýšenou měkkost a dlouhou životnost hraček.
Rozměry knížky cca 16 x 15 cm (V x Š ).
Vhodné pro děti 1m +.
  • 29. 3. 2022, 16:58

  • Zobrazení

    142

  • Oblíbené

    0

Kategorie