Zobrazit přihlášovací formulář

Křišťálová kulička v nerezu

Administrace

Křišťálová kulička v nerezu

290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Zajímavý přívěsek - koulička křišťálová, průměr 20 mm, vsazená do chirurgické ocelí, zavěšená na řetízku z nerezu, délka 60 cm, můžet mít i kratší. Řetízek není v ceně.... možno přikoupit zde. Tato koulička je zavěšená na silném nerezovém řetízku. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 12. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Křišťálová kulička v nerezu

290 Kč
  • Popis zboží
Zajímavý přívěsek - koulička křišťálová, průměr 20 mm, vsazená do chirurgické ocelí, zavěšená na řetízku z nerezu, délka 60 cm, můžet mít i kratší. Řetízek není v ceně.... možno přikoupit zde. Tato koulička je zavěšená na silném nerezovém řetízku.

Nerezový drát vsazen do drážky, tudíž nemůže kulička vypadnout.....

Jen pro zajímavost:
Vlastnosti :Křišťál - projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a Měsíc a elementu ohně a vody.
Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.
  • 30. 5. 2019, 7:09

  • Zobrazení

    99

  • Oblíbené

    0

Kategorie