Zobrazit přihlášovací formulář

Motýlkový 6-dílný MEGA komplet NEXT

Administrace

Motýlkový 6-dílný MEGA komplet NEXT

1 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Skvěle kombinovatelný motýlkový komplet. Vhodný pro holčičku na jaro a léto. Bundička, dvoje pláťáky, sukně, tričko a tunika. Vše nošené, značená velikost 12-18m, nositelné déle. 1. Světle růžová plátěná bunda podšitá lehkou bavlnou. Bohatě zdobená…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Motýlkový 6-dílný MEGA komplet NEXT

1 190 Kč
  • Popis zboží
Skvěle kombinovatelný motýlkový komplet. Vhodný pro holčičku na jaro a léto. Bundička, dvoje pláťáky, sukně, tričko a tunika. Vše nošené, značená velikost 12-18m, nositelné déle.

1. Světle růžová plátěná bunda podšitá lehkou bavlnou. Bohatě zdobená výšivkou motýlků. Na zip, s kapucí, konce rukávů do gumy. Zadní díl delší do obloučku. Celá bunda i s kapucí a rukávy podšitá světlou bavlněnou látkou s kytičkovým potiskem. Propracovaná, kapsičky, knoflíčky, prošívaní. Velmi dobrý stav. Vhodná na jaro a léto.

2. Růžové letní motýlkové roll-up pláťáčky. V pase do gumy, zapínání na knoflík. Na poutka ozdobný látkový pásek. Zdobené výšivkou. Na PD i ZD kapsičky. Tenké lehounké plátýnko. Konce nohavic - v ohrnu jsou podšité motýlkovou látkou, velmi pěkný efekt ohrnuté. Vynikající stav.

3. Šedo-zelené plátěné kalhoty s motýlky. Jsou to spíš 7/8, možno nosit i jako 3/4. V pase regulace, zapínání v pase knoflík. Trochu silnější plátýnko, ale tenké, letní. Zdobené, prošívané, kapsičky. Dole jsou nohavice zúžené do "pumpkového" pásu. Vynikající stav. Na jaro, léto.

4. Růžová motýlková sukně. Pevnější plátno. V pase vzadu do gumy, zapínání na knoflík. Kapsičky, širší nabíraný kanýr, krásná výšivka motýlka. Vynikající stav.

5. Bílé motýlkové tričko s krátkým rukávem. Bohatě zdobené - aplikace a výšivky motýlků a kytiček. Zdobené knoflíčky a flitry. Vynikající stav.

6. Motýlková letní tunika. Bílá s potiskem motýlků a zelenými detaily. Kraťounké rukávky. Trochu více nošená, prací chloupek, jinak bez vad, v dobrém stavu.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    86

  • Rozměry

    1. Bunda: d.PD 40cm průr. 36cm ruk.36cm2. Růžové pláťáky: d.46cm pas 22cm3. Šedé kalhoty: d.45cm pas 23cm(regul)4. Sukně: d.26.5cm pas 22cm5. Triko: d.34.5cm průr.30cm6. Tunika: d.40cm průr.26cm

  • 1. 6. 2023, 16:19

  • Zobrazení

    435

  • Oblíbené

    0

Kategorie