Zobrazit přihlášovací formulář

4x oblékací dřevěné puzzle šatní skříň - medvědi

Administrace

4x oblékací dřevěné puzzle šatní skříň - medvědi

150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Oblíbené dřevěné oblékací puzzle skládačka - vkládačka. Vše originál zabalené ve folii. PRODÁNO 1. Dvojice medvěd a medvědice zn. LEGLER S medvídky. Od Legler - Small foot design (Německo). Postavička je dělná na 3 části - hlava, tělo, nohy. Vyměňujte…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x oblékací dřevěné puzzle šatní skříň - medvědi

150 Kč
  • Popis zboží
Oblíbené dřevěné oblékací puzzle skládačka - vkládačka. Vše originál zabalené ve folii.

PRODÁNO 1. Dvojice medvěd a medvědice zn. LEGLER
S medvídky. Od Legler - Small foot design (Německo). Postavička je dělná na 3 části - hlava, tělo, nohy. Vyměňujte s dětmi postavičkám hlavy, tělo a nožičky a kombinuj oblečení pro různé příležitosti. Baleno v dřevěné krabičce s víkem, které slouží zároveň jako podložka pro skládání. Originál zabalené ve folii. Vhodné od 3 let.
234 Kč

PRODÁNO 2. Medvědice zn. EICHHORN.
Postava medvědice. Vyměňujte s dětmi postavičkám hlavy, tělo a nožičky a kombinuj oblečení pro různé příležitosti. Baleno v dřevěné krabičce s víkem, které slouží zároveň jako podložka pro skládání. Počet dílků 20. Vhodné od 2 let.
150 Kč

PRODÁNO 3. Medvídek Nico zn. LEGLER
Postavička medvěd. Od Legler Small foot design (Německo). Vyměňujte s dětmi postavičkám hlavy, tělo a nožičky a kombinuj oblečení pro různé příležitosti. Baleno v dřevěné krabičce s víkem, které slouží zároveň jako podložka pro skládání. Počet dílků 20. Vhodné od 18 měsíců.
150 Kč

4. Barevný medvídek zn. WOODY
Postavička medvídka na barevném pozadí v lese. DADDY BEARS WARDROBE. Od známého výrobce dřevěných hraček WOODY. Vyměňujte s dětmi postavičkám hlavy, tělo a nožičky a kombinuj oblečení pro různé příležitosti. Baleno v dřevěné krabičce s víkem, které slouží zároveň jako podložka pro skládání. Počet dílků 18. Vhodné od 3 let.
150 Kč
  • Značka

    EICHHORN

  • Velikost

    98

  • Rozměry

    1. Medvědi: šířka 25.5 cm x výška 14 cm x hloubka 4 cm.2. Medvědice: šířka 13 cm x výška 14 cm x hloubka 4.3 cm.3. Medvídek Nico: šířka 14 cm x výška 15 cm x hloubka 4.2 cm.4. Barevný medvídek: šířka 12.8 cm x výška 13.8 cm x hloubka 4.1 cm.

  • 21. 4. 2022, 23:52

  • Zobrazení

    379

  • Oblíbené

    0

Kategorie