Zobrazit přihlášovací formulář

Balíček oblečení od podzimu do jara

Administrace

Balíček oblečení od podzimu do jara

300 Kč 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
Krásné značkové oblečení na holčičku 6 - 9 měsíců. Šaty, kalhoty i čepice jsou zateplené - hodí se na chladnější část roku. Stylový komplet francouzské značky P’tit Bisou, v kombinaci hnědé a růžové barvy. Kalhoty jsou hnědé, květované, podšité…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Balíček oblečení od podzimu do jara

300 Kč
  • Popis zboží
Krásné značkové oblečení na holčičku 6 - 9 měsíců. Šaty, kalhoty i čepice jsou zateplené - hodí se na chladnější část roku.

Stylový komplet francouzské značky P’tit Bisou, v kombinaci hnědé a růžové barvy. Kalhoty jsou hnědé, květované, podšité bavlnou, v pase a kolem kotníků do gumy. Triko je růžové, zapíná se na cvočky na zadním dílu. Vestička je světle růžová, chlupatá, zapíná se na dva knoflíčky. Velikost psaná 12 měsíců / 74 cm. Délka kalhot 39 cm, pas volně 16 cm, délka trika28 cm, rukáv od ramene 24 cm. Komplet je nošený, bez vady.

Nová čepička s kšiltem francouzské značky Marese, PC 22 Euro (cca 600 Kč). Hnědá s červenou kostičkou, uvnitř vyteplená, ideální na jaro, podzim. Zadní část do gumy - pruží. Velikost psaná 49 cm, ale je spíš menší. Obvod 44 - 50 cm maximálně. Pro názornost jsem ji vyfotila na synovi, který nosí velikost 74 a je mu akorát :-)

Šatičky nizozemské značky Cakewalk, hodně podobné stylu Oilily. Jsou růžové, květované, zdobené svislými volánky, dole na bocích stažené gumičkami, což vytváří balonový efekt. Zapínají se na cvočky na zadním dílu. Mají bavlněnou podšívku. Velikost psaná 74, délka 39 cm, šířka mezi průramky 29 cm, rukáv od krku 28 cm, od ramene 22 cm. Šaty jsou v bezvadném stavu.

Sametové růžové pruhované dupačky, materiál: 55 % bavlna, 25 % viskóza a 20 % polyamid, velikost psaná 74, délka od ramene po patičku 60 cm, šířka v průramcích 25 cm.. Nošené, bez vady.
  • 14. 2. 2020, 7:44

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Medvídkový komplet: tepláky, triko a čepice
Zajímavá chlapecká košile
Originální saténová sukně, vel. 80/86
Narozeninové triko, vel. 80/86, nenošené
Podšité zateplené džíny / rifle + košile
Flísové šaty s pejsky a puntíkované triko

Kategorie