Zobrazit přihlášovací formulář

Lego BrickHeadz 41591 Black Widow

Administrace

Lego BrickHeadz 41591 Black Widow

349 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Sestavitelné figurky LEGO® BrickHeadz, které jsou novinkou pro březen 2017, ti přináší nový způsob, jak sbírat, stavět a vystavovat ikonické postavy ze svých oblíbených filmů, televizních seriálů, her a komiksů. Při stavění této BrickHeadz figurky Black…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 9. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lego BrickHeadz 41591 Black Widow

349 Kč
  • Popis zboží
Sestavitelné figurky LEGO® BrickHeadz, které jsou novinkou pro březen 2017, ti přináší nový způsob, jak sbírat, stavět a vystavovat ikonické postavy ze svých oblíbených filmů, televizních seriálů, her a komiksů. Při stavění této BrickHeadz figurky Black Widow z barevných kostek LEGO System si užiješ spousty zábavy. Figurka obsahuje všechny ikonické detaily, včetně černého obleku s páskem a červenou přezkou a včetně sestavitelných ikonických vlasů! Figurka také má dva snímatelné obušky a stojí na sestavitelné podložce se sériovým číslem a znakem BrickHeadz pro snadnější vystavování. Ať už se vydáš plnit jakýkoliv úkol, určitě budeš mít radost, že tato ruská krasavice bojuje po tvém boku.

Postav si figurku Black Widow od LEGO® BrickHeadz, která obsahuje autentické detaily, oči BrickHeadz, sestavitelné vlasy, dva snímatelné obušky a navíc podložku pro vystavování.
Každá figurka LEGO® BrickHeadz obsahuje svou vlastní sestavitelnou podložku pro sběratele, na které je sériové číslo a znak BrickHeadz.
Užij si spoustu zábavy při rozšiřování své sbírky figurek LEGO® BrickHeadz. Najdeš zde i další klasické postavy ze svých oblíbených filmů, televizních seriálů, her a komiksů, včetně 41589 Captain America, 41590 Iron Man a 41592 Hulk.
Míchej jednotlivé části figurek LEGO® BrickHeadz a vytvářej z nich naprosto úžasné mutanty nebo své vlastní skvělé postavy.
Bez podložky měří přes 7 cm na výšku.
Podložka je čtverec o straně více jak 4 cm a téměř 1 cm na výšku.
Věk
10+
Kostky
143
  • 5. 2. 2019, 21:00

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie