Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO BrickHeadz 41596 Beast

Administrace

LEGO BrickHeadz 41596 Beast

349 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Sestavitelné figurky LEGO® BrickHeadz, které jsou novinkou pro březen 2017, ti přináší nový způsob, jak si sbírat, stavět a vystavovat ikonické postavy ze svých oblíbených filmů, televizních seriálů, her a komiksů. Při stavění této BrickHeadz figurky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 9. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO BrickHeadz 41596 Beast

349 Kč
  • Popis zboží
Sestavitelné figurky LEGO® BrickHeadz, které jsou novinkou pro březen 2017, ti přináší nový způsob, jak si sbírat, stavět a vystavovat ikonické postavy ze svých oblíbených filmů, televizních seriálů, her a komiksů. Při stavění této BrickHeadz figurky Zvířete z barevných kostek LEGO System si užiješ spousty zábavy. Obsahuje všechny jeho ikonické detaily z klasické animované pohádky Kráska a zvíře od Disney, včetně zdobeného kabátu, sestavitelné hřívy a rohů. Figurka také stojí na podložce se speciálním designem, která slouží pro snadnější vystavování.

Sestavitelná LEGO® BrickHeadz figurka Zvířete obsahuje barevné a autentické detaily z klasické animované pohádky Kráska a zvíře od Disney, oči BrickHeadz a navíc podložku pro vystavování.
Každá figurka LEGO® BrickHeadz obsahuje svou vlastní sestavitelnou podložku pro sběratele, na které je sériové číslo a znak BrickHeadz.
Užij si spoustu zábavy při rozšiřování své sbírky figurek LEGO® BrickHeadz. Najdeš zde i další klasické postavy ze svých oblíbených filmů, televizních seriálů, her a komiksů, včetně 41595 Belly.
Míchej jednotlivé části figurek LEGO® BrickHeadz a vytvářej z nich naprosto úžasné mutanty nebo své vlastní skvělé postavy.
Bez podložky měří přes 7 cm na výšku.
Podložka je čtverec o straně více jak 4 cm a méně jak 1 cm na výšku.
Věk
10+
Kostky
139
  • 6. 8. 2019, 8:25

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie