Zobrazit přihlášovací formulář

Řasenka MAX FACTOR 2000calorie curl addict

Administrace

Řasenka MAX FACTOR 2000calorie curl addict

159 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
S řasenkou Max Factor 2000 Calorie Curl Addict mohou mít ženy takové řasy, jaké si přejí – perfektně natočené a výrazně objemné zároveň. Kleštičky na řasy už nejsou potřeba. Zahnutý kartáček je zachytí od kořínků a krásně je až ke konečkům natočí. Složení…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Řasenka MAX FACTOR 2000calorie curl addict

159 Kč
  • Popis zboží
S řasenkou Max Factor 2000 Calorie Curl Addict mohou mít ženy takové řasy, jaké si přejí – perfektně natočené a výrazně objemné zároveň. Kleštičky na řasy už nejsou potřeba. Zahnutý kartáček je zachytí od kořínků a krásně je až ke konečkům natočí. Složení jim dodá objem a intenzivní černou barvu bez toho, aby je zbytečně zatěžovalo.
Kartáček: Díky tomu, že je kartáček kratší než u většiny řasenek, lze aplikaci lépe kontrolovat, je přesnější a hustě rozmístěné štětinky nanesou dostatek barvy na každou řasu.
Složení: Díky vyššímu podílu pevných částic (složení obsahuje méně vody) lze nanést více vrstev řasenky a zvětšit tak objem řas, přitom však náplň rychle zasychá, aby udržela řasy natočené.
Aktivní složky: Tmavé pigmenty pomáhají vytvořit výraznější look, zatímco obsažené polymery zajišťují, že lze náplň snadno odlíčit.
Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara řasenka Black 11 ml
  • 30. 1. 2018, 22:55

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie