Zobrazit přihlášovací formulář

Samolepky DECOR COLOR vzor 1 - KRÁLÍČCI

Administrace

Samolepky DECOR COLOR vzor 1 - KRÁLÍČCI

169 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Samolepky na zeď DECOR COLOR - objevte kouzlo jednoduchosti Říká se, že v jednoduchosti je krása. Přesně to platí i o našich jednobarevných samolepkách na zeď DECOR COLOR. V jednom archu naleznete desítky kusů samolepek jednoho vzoru, ze kterých můžete…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Samolepky DECOR COLOR vzor 1 - KRÁLÍČCI

169 Kč
  • Popis zboží
Samolepky na zeď DECOR COLOR - objevte kouzlo jednoduchosti

Říká se, že v jednoduchosti je krása. Přesně to platí i o našich jednobarevných samolepkách na zeď DECOR COLOR. V jednom archu naleznete desítky kusů samolepek jednoho vzoru, ze kterých můžete během chvíle vykouzlit dokonale krásné kreace na stěně, nábytku, skle, kachličkách či jakékoliv jiné rovné ploše. Samolepky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní fólie, díky matnému povrchu neodrážejí světlo, po aplikaci na povrch stěny vypadají jako malované. Samolepky se perfektně hodí do všech moderních interiérů i dětských pokojů, objednat si je můžete v bezmála třiceti různých barvách. Příklady použití samolepek naleznete ve fotogalerii.

NÁŠ TIP: Doporučujeme objednat si alespoň dvě sady samolepek jednoho vzoru ve dvou různých barvách, jejichž kombinací na stěně dosáhnete jedinečného efektu. Buďte kreativní nebo se inspirujte v naší fotogalerii.

JEDNA SADA TOHOTO VZORU OBSAHUJE: 34 ks samolepek o rozměru 7,5 x 7,5 cm. Vybírat můžete z 29 barevných odstínů.

Upozorňujeme, že tyto samolepky nejsou vhodné na velmi hrubé, mastné nebo jinak poškozené povrchy. S každou samolepkou je dodáván návod k lepení, který je nutné dodržovat. Tento návod naleznete také v sekci Tipy a rady.

Další zboží je možné nakoupit v našem eshopu - odkaz najdete pod našimi inzeráty (v přehledu všech inzerátů).
  • 27. 9. 2017, 13:55

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie