Zobrazit přihlášovací formulář

G-mini Tutus 123 Isofix 2017 triton

Administrace

G-mini Tutus 123 Isofix 2017 triton

3 195 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
Autosedačka GMINI Tutus 123 Isofix v odstínu Triton, určená pro děti od 9 měsíců do 36 kg. Bezpečí Autosedačka umožňuje instalaci pomocí systému Isofix a Top Tether, díky kterým se autosedačka stává součástí vozidla. Speciální tvar autosedačky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

G-mini Tutus 123 Isofix 2017 triton

3 195 Kč
  • Popis zboží
Autosedačka GMINI Tutus 123 Isofix v odstínu Triton, určená pro děti od 9 měsíců do 36 kg.

Bezpečí

Autosedačka umožňuje instalaci pomocí systému Isofix a Top Tether, díky kterým se autosedačka stává součástí vozidla. Speciální tvar autosedačky umožňuje snadnější absorpci a distribuci energie v případě srážky. Vybavena sponami Homblers, které dodávají bezpečnostní prvky více než 70 let.

Autosedačka byla testována českou zkušebnou Dekra, která se zabývá službami v oblasti bezpečnosti. Získala ocenění 5 hvězd - prověřená kvalita. Autosedačka je homologována pro skupiny I, II a III pro přepravu dětí s váhou od 9 do 36kg.

Plná opěrka hlavy s kulatými boky poskytuje dítěti dokonalou a úplnou ochranu. Speciální boční ochrana pro maximální ochranu v případě bočního nárazu. 5ti bodový bezpečnostní pás efektivně snižuje riziko vypadnutí dítěte z autosedačky v případě nárazu. Vnitřek tvoří pevná ocelová výztuž.

Použity netoxické materiály s ohledem na citlivou dětskou pokožku.

Pohodlí

Autosedačku lze polohovat pomocí jedné ruky. Měkký bavlněný potah pečuje o pokožku dítěte. Základna z PU pěny zaručí pohodlnou jízdu.

Užívání

8 úrovní nastavení hlavové opěrky pomocí jedné ruky dle výšky dítěte. Instalace po směru jízdy pomocí systému Isofix nebo pomocí 3-bodového bezpečnostního pásu.

G-mini
když navrhují maminky…
Kojenecké a dětské oblečení a doplňky značky G-mini je tady s vámi již mnoho let. Tvoří jí pro vás a vaše děti české designérky a návrhářky. Výrobky Gmini pomáhají tvořit ty nejpovolanější – maminky malých dětí. Vznikl tak v českých podmínkách ojedinělý projekt – společná pracovní skupina návrhářek, designérek, technoložek a maminek malých dětí.

Všechny výrobky Gmini byly testován
  • 8. 4. 2018, 15:21

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Kategorie