Zobrazit přihlášovací formulář

Srnečkový komplet H&M

Administrace

Srnečkový komplet H&M

399 Kč 510 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Srnečkový komplet tmavě šedých podšitých kalhot, fialkovo-růžové tuniky a vínových sametových capáčků. Vhodný na jaro, podzim. 1. Podšité kalhoty z pevnější bavlny s regulací v pase. Podšité bavlnou. Zapínání na zip a cvoček. Vzadu kapsičky s výšivkou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Srnečkový komplet H&M

399 Kč
  • Popis zboží
Srnečkový komplet tmavě šedých podšitých kalhot, fialkovo-růžové tuniky a vínových sametových capáčků. Vhodný na jaro, podzim.

1. Podšité kalhoty z pevnější bavlny s regulací v pase. Podšité bavlnou. Zapínání na zip a cvoček. Vzadu kapsičky s výšivkou srneček. Kalhoty jsou zdobené cvočky se srnečky, v pase pásek - pruh látky stejné jako tunika. Kalhoty jsou nejsou úplně černé, spíš je to taková ta šedočerná - ocelová antracitová. Ohrn na nohavicích je napevno.

2. Fialkovo růžová tunika - triko s dlouhým rukávem s potiskem kytiček. Vzadu celopropínací na cvočky. Na rukávcích ozdobné druky se srnečkou.

Značená velikost 62 / 2-4m, cca odpovídá, nositelné i déle. Kalhoty i triko jsou nošené, v dobrém stavu, bez vad. Vhodné pro holčičku na jaro nebo podzim.

3. Krásné sametové švestkové capáčky. Barva nádherná tmavě fialová. Zapínání na suchý zip na pásek kolem nožičky - velmi elegantní. Značená velikost EUR 16/17, US2.
Capáčky jsou nenošené.

4. Ke kompletu jsem měla krásný švestkově fialový tenčí svetr se zapínáním na knoflíčky.
Bohužel je poškozený - má na předním díle je vysvícený světlejší pruh (během uskladnění). Jinak je téměř nenošený, vzítý párkrát. Je ve stejné barvě jako capáčky. Značená velikost 62 / 2-4m, cca odpovídá, nositelné i déle. Svetřík je lehký přízový, vhodný na jaro, podzim , zahřeje i v zimě. Nechávám ke kompletu zdarma.
  • Značka

    H&M

  • Velikost

    62

  • Rozměry

    Kalhoty délka 34 cm, pas 23 cm (pruží + regulace). Triko délka 28 cm, pod průramky 27.5 cm, rukáv ke krku 25 cm. Capáčky stélka 11 cm. Svetr: délka 25 cm, šířka průramky 25.5 cm, rukáv ke krku 22 cm.

  • 12. 3. 2023, 10:31

  • Zobrazení

    610

  • Oblíbené

    1

Kategorie