Zobrazit přihlášovací formulář

3x POLO tričko s límečkem pro kluka NEXT

Administrace

3x POLO tričko s límečkem pro kluka NEXT

190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 62 Kč
Prodej jednotlivě. Vše Next, značená velikost 1.5-2 roky, nositelné déle. Krásná trička pro malého frajera. Modré je nové, druhé dvě krátce nošené. 1. Modro-bílé POLO tričko NEXT Nádherné NOVÉ bílo-modré POLO tričko s krátkým rukávem. White And Blue…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x POLO tričko s límečkem pro kluka NEXT

190 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. Vše Next, značená velikost 1.5-2 roky, nositelné déle. Krásná trička pro malého frajera. Modré je nové, druhé dvě krátce nošené.

1. Modro-bílé POLO tričko NEXT
Nádherné NOVÉ bílo-modré POLO tričko s krátkým rukávem. White And Blue Stripe Poloshirt. Barva bílá s odstíny modré. S límečkem, zapínání na 2 knoflíčky, s kapsičkou. Velmi příjemný hebký bavlněný materiál. Tričko je kupované nové, nenošené, pouze 1x oprané, takže vynikajícím stavu.
260 Kč

2. Žluté pruhované POLO tričko NEXT
Nádherné žluté proužkové POLO tričko s krátkým rukávem. Barva světle a tmavo-žlutá, s frajerským potiskem. S límečkem, zapínání na 2 knoflíčky, s kapsičkou. Velmi příjemný hebký bavlněný materiál. Tričko je kupované nové, nošené velmi krátce, prané jen párkrát, ve vynikajícím stavu, bez vad, jako nové.
240 Kč

3. Oranžové POLO tričko NEXT
Krásné výrazné oranžové POLO tričko s krátkým rukávem. Proužky ve žlutých, modrých a šedých odstínech. S límečkem, zapínání na 2 knoflíčky, s kapsičkou. Velmi příjemný hebký bavlněný materiál. Tričko je nošené velmi krátce, prané jen párkrát, ve vynikajícím stavu, bez vad, jako nové. Krásné tričko pro malého frajera.
190 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    92

  • Rozměry

    1. Modro-bílé: délka 38 cm, šířka 33 cm. 2. Žluté: délka 39 cm, šířka 32 cm. 3. Oranžové: délka 37 cm, šířka 33 cm.

  • 20. 5. 2023, 17:56

  • Zobrazení

    201

  • Oblíbené

    0

Kategorie