Zobrazit přihlášovací formulář

Bruder popelářský vůz Roadmax 20002

Administrace

Bruder popelářský vůz Roadmax 20002

400 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 124 Kč
Popelářské plastové auto z kolekce BRUDER pro nejmenší. Velice bytelné. Vhodné od 2 let. Výrazné zeleno-červeno-žluté barvy. Se zelenou popelnicí. Kola gumová. Dovnitř korby lze vkládat a sypat věci, buď otvorem pro popelnici zezadu, nebo poklopem zvrchu.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bruder popelářský vůz Roadmax 20002

400 Kč
  • Popis zboží
Popelářské plastové auto z kolekce BRUDER pro nejmenší. Velice bytelné. Vhodné od 2 let. Výrazné zeleno-červeno-žluté barvy. Se zelenou popelnicí. Kola gumová. Dovnitř korby lze vkládat a sypat věci, buď otvorem pro popelnici zezadu, nebo poklopem zvrchu.

Kupované nové, hrané pouze v interiéru. Mechanismus vklápění popelnice funkční. Auto je ve velmi dobrém stavu, jen sem tam odřenina, s původní popelnicí. Na autě pouze chybí asi krytka otvoru dovnitř korby - kam se vyklápí popelnice, ale funkci to nevadí, nejsem si ani jistá co tam přesně bylo.

Velmi oblíbená a povedená hračka, každé dítě zaujme, syn si s ním vyhrál opravdu hodně, přesto je auto jako celek ve vynikajícím stavu, je vidět BRUDER kvalita.

Popis výrobce:
Popelářské auto se sklopným kontejnerem je určeno pro chlapce od 2 let. Kabina řidiče je výklopná. za volant se vejdou figurky ze stavebnic jako je LEGO nebo Cheva. Vhodné do exteriéru i interiéru. Kola s měkkou gumou jsou šetrná k podlaze v bytě.

Nákladní popelářské auto je plně funkční hračka s fungujícím mechanismem – nakládáním/vysypáním popelnic do nákladního prostoru, má výklopnou kabinu. U auta můžeš otevřít i okna a za volant posadit oblíbeného řidiče od Lega nebo jiného panáčka. Auto má měkká kola a šetří nábytek i podlahu. Vhodné pro použití jak uvnitř tak i venku.

Velmi kvalitní auta a stroje od známé německé firmy BRUDER série ROADMAX se vyznačují robustní konstrukcí a realistickými herními funkcemi. Oproti sérii PROFI (věrné napodobeniny 1:16), jsou hračky ze série Roadmax vyrobeny také z pevného ABS-plastu, ovšem mnohem více zesíleného, tím jsou betelné a bezpečné pro menší děti.

Tato série díky své robustnosti a „nezničitelnosti“ je určena pro menší děti, pro které je tudíž bezpečnější, je doporučena dětem od 2 let.
  • Značka

    BRUDER

  • Velikost

    98

  • Rozměry

    Vhodné od 2 let. Rozměry auta: délka 42.5 cm, šířka 17 cm, výška 23.5 cm.

  • 27. 11. 2022, 10:25

  • Zobrazení

    704

  • Oblíbené

    0

Kategorie