Zobrazit přihlášovací formulář

Látková plenka Pastelka Bambus

Administrace

Látková plenka Pastelka Bambus

410 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nová plena Pastelka BAMBUS je stejného střihu jako bavlněná Pastelka, je ji tedy možné posunováním chobotu velikostně přizpůsobit pro děťátko od narození až po nočník. Tato plena je složena ze 3 vrstev materiálu - svrchní a vnitřní vrstva (obě přijdou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 6. 2010
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Látková plenka Pastelka Bambus

410 Kč
  • Popis zboží
Nová plena Pastelka BAMBUS je stejného střihu jako bavlněná Pastelka, je ji tedy možné posunováním chobotu velikostně přizpůsobit pro děťátko od narození až po nočník.

Tato plena je složena ze 3 vrstev materiálu - svrchní a vnitřní vrstva (obě přijdou při přeložení chobotu do kontakt s dětskou pokožkou) jsou z jemného froté ve složení 60% bambus 40% biobavlna. Tento materiál je extra měkkoučký a extra savý. Ve chvilce odvede vlhkost do jádra pleny, které je z froté ve složení 90% bavlna 10% polyester. Toto bavlněné froté saje o trošku pomaleji, ale zase o to více, je tedy ideálním "savým jádrem".

Vzhledem k jemnosti bambusového froté se pleny zapínají plast. patentkami- na chobotu pleny jsou 4, pro nastavení 4 různých délek chobotu pro různě velká miminka. Stejně tak patentky umožňují několikastupňovou regulace šířky v pase.

Přes plenu dávejte Svrchní nepromokavé kalhotky, které zabrání znečištění oděvu.

Materiál: 60% bambus, 40% BIO bavlna (zpracované výhradně v ČR)
Atestováno u SZÚ (Státní zdravotní ústav) pro děti od 0 let.
Perte max. na 60°C, není třeba žehlit.
Sušení v sušičce je možné na nejnižší teplotu - při vyšších teplotách hrozí poničení gumiček a tím snížení funkčnosti plen

Více a podrobnější informace najdete v našem e-shopu, DOPRODEJ
  • 4. 12. 2018, 14:10

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sponka Snappi

Kategorie