Zobrazit přihlášovací formulář

IMPREGNACE COLLONIL NANOPRO SPRAY 400 ML

Administrace

IMPREGNACE COLLONIL NANOPRO SPRAY 400 ML

345 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
240 kč -.v případě objednávky botiček .Univerzální impregnace na všechny druhy usní a textilu, je vhodná i na TEX materiály - obuv vybavenou speciální klima-membránou. Impregnace vytvoří na povrchu ošetřené obuvi ochranný film, který zamezí pronikání…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 1. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

IMPREGNACE COLLONIL NANOPRO SPRAY 400 ML

345 Kč
  • Popis zboží
240 kč -.v případě objednávky botiček .Univerzální impregnace na všechny druhy usní a textilu, je vhodná i na TEX materiály - obuv vybavenou speciální klima-membránou.
Impregnace vytvoří na povrchu ošetřené obuvi ochranný film, který zamezí pronikání vody do kůže (vlhkost z obuvi však propustí ven) - po aplikaci impregnace tak zůstane svršek obuvi suchý, čímž se zlepší i tepelněizolační vlastnosti obuvi a komfort užívání obuvi. Impregnace zároveň zabraňuje pronikání nečistot a mastnot do svrchních materiálů obuvi, tedy její čištění je snazší a udržuje se v pěkném vzhledu - naimpregnovaná useň je odolnější, má vyšší pružnost a vláčnost.
Ihned po zakoupení před prvním užitím obuvi doporučujeme ošetření třemi nástřiky impregnace. Účinnost a délka působení impregnace je závislá na terénních a klimatických podmínkách, kterým je obuv vystavena - další impregnaci provádějte pravidelně dle potřeby.
  • 1. 12. 2019, 15:57

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Kategorie