Zobrazit přihlášovací formulář

IMPREGNACE CARBON PRO SPRAY 300 ML

Administrace

IMPREGNACE CARBON PRO SPRAY 300 ML

369 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
CENA 269 KČ v případě objednávky botiček Převratná univerzální impregnace využívající zesíleného uhlíkového vlákna. Impregnace vytvoří na povrchu ošetřené obuvi mřížkovou strukturu z uhlíkových vláken mikroskopických rozměrů, přes kterou kapky vody…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 1. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

IMPREGNACE CARBON PRO SPRAY 300 ML

369 Kč
  • Popis zboží
CENA 269 KČ v případě objednávky botiček Převratná univerzální impregnace využívající zesíleného uhlíkového vlákna.
Impregnace vytvoří na povrchu ošetřené obuvi mřížkovou strukturu z uhlíkových vláken mikroskopických rozměrů, přes kterou kapky vody neproniknou, avšak vlhkost z obuvi může volně odcházet ven - po aplikaci impregnace tak zůstane svršek obuvi suchý, čímž se zlepší i tepelněizolační vlastnosti obuvi a komfort užívání obuvi. Impregnace zároveň zabraňuje pronikání nečistot a mastnot do svrchních materiálů obuvi, tedy její čištění je snazší a udržuje se v pěkném vzhledu - naimpregnovaná useň je odolnější, má vyšší pružnost a vláčnost.

Ihned po zakoupení před prvním užitím obuvi doporučujeme ošetření nástřikem impregnace. Při prvním nástřiku impregnací CARBON PRO postačuje jedna vrstva - tedy impregnace je v konečném důsledku i přes vyšší cenu levnější, neboť není potřeba aplikovat tři vrstvy. Účinnost a délka působení impregnace je závislá na terénních a klimatických podmínkách, kterým je obuv vystavena - další impregnaci provádějte pravidelně dle potřeby.
  • 1. 12. 2019, 15:57

  • Zobrazení

    43

  • Oblíbené

    0

Kategorie