Zobrazit přihlášovací formulář

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

Pohybový ovladač Playstation Move

Administrace

Pohybový ovladač Playstation Move

390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
pouze tento kus..nevyužili jsme.. Popis produktu PlayStation Move Navigation Controller je sub-ovladač (navigační ovladač) k systému Playstation Move. Další součásti systému Playstation Move naleznete zde: Playstation Move Motion Controller …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 12. 2015
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pohybový ovladač Playstation Move

390 Kč
  • Popis zboží
pouze tento kus..nevyužili jsme..

Popis produktu
PlayStation Move Navigation Controller je sub-ovladač (navigační ovladač) k systému Playstation Move.
Další součásti systému Playstation Move naleznete zde:
Playstation Move Motion Controller
Playstation Eye Kamera
Kompletní přehled MOVE příslušenství a kompatibilních her naleznete zde (klikněte)
PlayStation Move motion controller (pohybový ovladač PlayStation Move) nabízí na pohybu založené herní zážitky ve vysokém rozlišení HD jako nic jiného na trhu. Ve stejné době společnost SCE uvede také ovladač PlayStation Move sub-controller k použití spolu s motion controller (pohybovým ovladačem) pro intuitivní ovládání herních postav a objektů.
Balení PlayStation Move obsahující motion controller (pohybový ovladač), sub-controller a kameru PlayStation Eye společně se silnou řadou softwarových titulů přinese na systém PS3 inovativní a velmi zajímavé zážitky.
Kombinace systému PS3 a kamery PlayStation Eye přesně detekuje pohyb, směr a polohu v třírozměrném prostoru PlayStation Move motion controller (pohybového ovladače PlayStation Move). To uživatelům umožňuje intuitivně hrát hru, jako kdyby byli její součástí.
PlayStation Move motion controller (pohybový ovladač PlayStation Move) přináší nevídanou přesnost zdokonalených snímačů pohybu včetně tříosého gyroskopu, tříosého akcelerometru a snímače zemského magnetického pole. Dále je vybaven barvu měnící sphere (kuličkou), která je sledována kamerou PlayStation Eye.
Ovladač PlayStation Move dokáže detekovat rychlý i jemný pohyb. Přitom nezáleží, zda uživatel máchne tenisovou raketou nebo kreslí štětcem. Pomocí PlayStation Move motion controller (pohybového ovladače PlayStation Move) mohou uživatelé přímo ovládat akční tlačítka a analogové spouště. Zároveň budou dostávat fyzikální odezvu prostřed
  • 5. 12. 2018, 8:02

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie