Zobrazit přihlášovací formulář

Segway-dvojkolka s dálk.ovladačem a taškou

Administrace

Segway-dvojkolka s dálk.ovladačem a taškou

5 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
Mini Segway Hoverboard-modrý,černý a zelený(červený prodán) . Určený na ježdění po rovných plochách-není to Skateborg na blbnutí.Plošina pro děti i dospělé, na které stojíte a řídíte ji pomocí přenášení váhy vlastního těla. Náklonem dopředu se rozjede…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 7. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Segway-dvojkolka s dálk.ovladačem a taškou

5 499 Kč
  • Popis zboží
Mini Segway Hoverboard-modrý,černý a zelený(červený prodán) . Určený na ježdění po rovných plochách-není to Skateborg na blbnutí.Plošina pro děti i dospělé, na které stojíte a řídíte ji pomocí přenášení váhy vlastního těla. Náklonem dopředu se rozjede vpřed, náklonem dozadu couváte, nakloněním pouze na jednu nohu vás Segway otočí kolem své osy. Segway s dálkovým ovládáním má reproduktory a Bluetooth a můžete ho spárovat se svým chytrým telefonem a přehrát svou oblíbenou písničku.Světelné efekty při ježdění.
Kola vysoká 17cm. Baterie: 36V Lithium Zatížení: 20 - 100Kg Maximální rychlost: 10-15km/h Dojezd: 10-20km .Maximální stoupání: 30°. Doba nabíjení: 1,5 až 2 Hodiny .Nabíjení: AC 110-240V, 50-60Hz .Hmotnost: 11kg .Rozměry:64,5x24,5x23cm. V Balení naleznete: - Mini Segway - Nabíječka,Dálkový ovladač,manuál a taška na přenášení .Jde o dvoukolový elektrický dopravní prostředek, který je určený pro jednu osobu. Ovládá se velmi jednoduše a to přenášením vlastní váhy. Proto se stává skutečně nadčasovým dopravním prostředkem, který zcela dokáže nahradit chůzi.
Prosím o telefon,adresu a jak dodat.
  • 15. 9. 2018, 19:55

  • Zobrazení

    71

  • Oblíbené

    0

Kategorie