Zobrazit přihlášovací formulář

Samolepící dekorace Plamínek a čtyřkoláci

Administrace

Samolepící dekorace Plamínek a čtyřkoláci

990 Kč 1 100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Dětské samolepicí dekorace pro každý dětský pokojík. Tyto dekorace je možné umístit na jakýkoliv hladký, suchý a čistý povrch. Samolepicí dekorace Walltastic po nalepení můžete odlepit a znovu přilepit na jiné místo, a tak rázem proměnit dětský pokoj.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Samolepící dekorace Plamínek a čtyřkoláci

990 Kč
  • Popis zboží
Dětské samolepicí dekorace pro každý dětský pokojík. Tyto dekorace je možné umístit na jakýkoliv hladký, suchý a čistý povrch. Samolepicí dekorace Walltastic po nalepení můžete odlepit a znovu přilepit na jiné místo, a tak rázem proměnit dětský pokoj. Obsah balení: 6 archů 34 x 46 cm (50 samolepek).

INSTRUKCE K NALEPENÍ SAMOLEPEK WALLTASTIC

Samolepky Walltastic se jednoduše a rychle nalepí. Můžete je také lehce odstranit nebo odlepit a nalepit jinde. Ujistěte se, že povrch, kam budete samolepky lepit je hladký. Samolepky můžou být nalepeny na zeď, dveře nebo nábytek. Vyhněte se lepení na hrubé zdi, tapety a na zdi s umývatelným nátěrem. Pokud budete chtít samolepku odstranit nebo přemístit, velmi pomalu samolepku sloupněte. Samolepky Walltastic nejsou hračky, vyhněte se prosím lepení na nebo do dětské postýlky.

- Pro maximální přilnutí aplikujte vždy pouze na čistou a suchou zeď či povrch.
- Pokud chcete samolepky nalepit na čerstvě natřenou zeď, počkejte 30 dní, až povrch zcela uschne a poté nalepte samolepky.
- Sloupněte samolepku z ochranného papíru.
- Aplikujte samolepku na vámi vybraný povrch. Pokud budete chtít samolepku přemístit, velmi pomalu ji sloupněte a nalepte jinde. Až budete spokojení, lehce měkkým a suchým hadříkem vyhlaďte hlavně okraje samolepky.
- Samolepky jsou otíratelné měkkým vlhkým hadříkem.

44548
  • 17. 4. 2019, 8:43

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie