Zobrazit přihlášovací formulář

Jungle Speed Safari

Administrace

Jungle Speed Safari

330 Kč 489 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Jungle Speed Safari je samostatná hra z rodiny Jungle Speed. Základ hry je totožný s klasickou hrou, ale místo jednoho totemu jich je ve hře hned 5 v různých barvách a některé karty ve hře nutí hráče brát jen totem určité barvy. ungle Speed Safari je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jungle Speed Safari

330 Kč
Koupit
Jungle Speed Safari je samostatná hra z rodiny Jungle Speed. Základ hry je totožný s klasickou hrou, ale místo jednoho totemu jich je ve hře hned 5 v různých barvách a některé karty ve hře nutí hráče brát jen totem určité barvy.
ungle Speed Safari je nová verze oblíbené postřehové party hry Jungle Speed. Na kartách se setkáte se zvířaty z džungle. Smysl hry zůstává stejný, otáčíte karty a snažíte se ve správnou chvíli ukořistit totem. Pokud hráč například otočí kartu hladového zvířete, musí se všichni hráči pokusit chytnout správný totem, aby zvíře uspokojili. Hráč, který totem chňapnul, přidává zvíře do svého skórovacího balíčku.
Ale pozor, tady je totemů celkem pět! A sáhnout po tom správném není v rychlosti nic snadného. Super postřehová hra Jungle Speed Safari určitě stojí za vyzkoušení.
Vhodná od 7 let.Pro 2-8 hráčů.
Poštou nebo osobní Odběr Rokycany PLzen
  • 26. 4. 2024, 21:36

  • Zobrazení

    670

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Lovci pokladů
Nakrm Pejsky!
ADC BLACKFIRE

Nakrm Pejsky!

Mikro trading Hair Style - vlasové doplňky
Kvarteto Doba ledová 3
Hra Bed Bugs
Dr. Heuréka, ADC Blackfire
Mozaika Art@Fun
Chytré vějíře Albi od 3 let
Hra 5 sekund Trefl
SES Učím se počítat

Kategorie