Zobrazit přihlášovací formulář

Tapeta Ambience modré lístky

Administrace

Tapeta Ambience modré lístky

578 Kč 628 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Tapety na zeď z kolekce Erismann z kolekce Ambiente jsou plné designu, barvy a to vše v dokonalé harmonii a souladu. Kolekce tapet je vhodná do širokého spektra stylů interiérů. Motivy velkých listů a květů jsou vyváženy jemnými kvítky a lístky s kyvnými…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tapeta Ambience modré lístky

578 Kč
  • Popis zboží
Tapety na zeď z kolekce Erismann z kolekce Ambiente jsou plné designu, barvy a to vše v dokonalé harmonii a souladu. Kolekce tapet je vhodná do širokého spektra stylů interiérů. Motivy velkých listů a květů jsou vyváženy jemnými kvítky a lístky s kyvnými vzory vln. Barevné odstíny tapet jsou plné smetanových jemných barev doplněné stříbrnou a zvýrazněny hlubokou strukturou povrchu.rnTapety na zeď Erismann jsou vyrobeny v Německu. Firma Erismann je největší světový výrobce tapet na světě. Firma byla založena v roce 1838. V její nabídce naleznete širokou paletu vzorů a barev, tapety papírové, tapety přetíratelné, tapety vliesové, tapety do dětských pokojíčků a mnoho dalších.rnRaport této tapety - navázání vzoru je 32/0 cm.
Tapety jsou vyrobeny z netkaného vliesového materiálu, který vyniká svými dokonalými vlastnostmi při jejich aplikaci, zpracování a odstraňování.rnNa fotce produktu - tapety je nafocena šíře 50 cm. To znamená šíře celé tapety.
  • Rozměry

    53 cm x 10,05 m

  • 29. 3. 2018, 7:58

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Rifle Denim W30 L32
Běžecké kalhoty/legíny/elasťáky Kalenji
Sportovní literatura
Tretry NIKE ZOOM RIVAL D vel. 44
Tretry Adidas Distancestar vel. 39 1/3
Knihy pro mladé čtenáře
Logické hádanky a hlavolam
Plavky Funky Trunks vel. 10 a 12 let
Tretry Reebok vel. 43
Cyklistická bunda vel. XXS

Kategorie