Zobrazit přihlášovací formulář

Krásná dívčí cyklistická helma-přilba UVEX 49-54cm

Administrace

Krásná dívčí cyklistická helma-přilba UVEX 49-54cm

495 Kč 550 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Krásná holčičí fialovo-růžová cyklistická helma-přilba, nejen na kolo, značka UVEX, velmi kvalitní, kupovaná nová a nošená jen sezonně naší holčičkou. Už potřebujeme větší, tato má velikost na hlavu cca 49-54cm. Naše Valinka bude mít v létě 7 let. Lehce…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásná dívčí cyklistická helma-přilba UVEX 49-54cm

495 Kč
  • Popis zboží
Krásná holčičí fialovo-růžová cyklistická helma-přilba, nejen na kolo, značka UVEX, velmi kvalitní, kupovaná nová a nošená jen sezonně naší holčičkou. Už potřebujeme větší, tato má velikost na hlavu cca 49-54cm. Naše Valinka bude mít v létě 7 let.
Lehce se upíná, dá se na ní dokoupit světýlko, které se přidělá na zadní část, stojí asi 100Kč, my nedokupovali. Kšilt by měl jít asi sundat, ale my ho nikdy nesundávali, přijde mi to s ním bezpečenější, nechci to nyní zkoušet, zda to lze, abych ji neponičila :))
Krásná v nošené stavu, pouze 2 větší odřeniny, vrypy, jak někde spadla... viz.foto.
Jsou na ní motýlci a květiny. Čtěte prosím podmínky prodeje, děkuji.
.............................................................................................................................
Lehká helma pro multi-sportovní použití. UVEX HERO je univerzální helma, skvělá pro děti školního a předškolního věku. TAto přilba nabízí vynikající ochranu při jízdě na kole, kolečkových bruslích nebo na skateboardu. Přilba je nastavitelná pro všechny velikosti díky systému nastavení vnitřního obvodu helmy. Rozšířené část na bocích a kolem zadní části hlavy zaručuje větší bezpečí. Vestavěné LED zadní světlo nabízí vyšší viditelnost vašich dětí.
  • Značka

    UVEX

  • Rozměry

    13 větracích otvorů, váha 205g, lze dokoupit blikačku

  • 15. 4. 2019, 11:19

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    1

Kategorie