Zobrazit přihlášovací formulář

3x sandálky pro kluka SUPERFIT, PROTETIKA, RICHTER

Administrace

3x sandálky pro kluka SUPERFIT, PROTETIKA, RICHTER

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
1. Modro-béžové dinosaurem SUPERFIT Luxusní a kvalitní Tmavě modré s červeným zdobením, přes nárt béžové. Velur, odstín ocean multi. Zapínání na suchý zip. Konec pásku zdobený dinosaurem. Přední část botičky je možno otevřít - přes nárt jsou dvě přezky.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x sandálky pro kluka SUPERFIT, PROTETIKA, RICHTER

299 Kč
  • Popis zboží
1. Modro-béžové dinosaurem SUPERFIT
Luxusní a kvalitní Tmavě modré s červeným zdobením, přes nárt béžové. Velur, odstín ocean multi. Zapínání na suchý zip. Konec pásku zdobený dinosaurem. Přední část botičky je možno otevřít - přes nárt jsou dvě přezky. Značená velikost 20. Kupované nové, nošené docela krátce. Bez vad, nesešlapané, nošení vidět trochu na vnitřní stélce - lehce ušpiněná.
PC 755 Kč sleva 340 Kč = 415 Kč

2 Hnědé kožené páskové sandálky RICHTER
Luxusní. Zapínání na suchý zip. Přes nárt jsou dva pásky na sponu. Kožená vnitřní stélka. Svrchní kůže nubuk, heboučká. Pevná pasta, kryté prstíky. Na patičce "shock abrosber". Protiskluzová podrážky "roll off". Kupované nové, nošené krátce, vynikající stav, jako nové.
802 Kč sleva 352 Kč = 450 Kč

PRODÁNO 3. Béžové letní páskové sandálky PROTETIKA
Nádherné béžové kožené otevřené sandálky značky PROTETIKA. Zapínání na 2 suché zipy. Kožená vnitřní stélka. Pevná pata. Certifikované se žirafkou, zdravotní stélka. Značená velikost 20. Kupované nové, nošené krátce s vícero jinými, vzíté jen párkrát. Nošení je neznatelné, snad jen velmi lehce na vnitřní stélce. Botičky jsou nesešlapané, neokopané, vynikající stav.
PC 560 sleva 261 Kč = 299 Kč

4. Hnědo-šedé letní sandálky BUFFOO
Krásné hnědo-šedo-modré uzavřené letní sandálky, zapínání na 2 suché zipy, podrážka oranžová. Vhodné spíše pro kluka, ale může event. mít i holčička. Vhodné spíš pro užší nožku. Značená velikost 20, cca odpovídá. Nošené velmi krátce, ve vynikajícím stavu. S pův.krabicí. Neokopnuté, nesešlápnuté, vzíté párkrát, bez zjevných známek nošení, pouze ušpiněná podrážka.
PC 560 Kč sleva 261 Kč = 299 Kč
  • Značka

    SUPERFIT

  • Velikost

    20

  • Rozměry

    1. Superfity: Vnitřní stélka max 12.5 cm.2. Richter: vnitřní stélka cca max. 12.5 cm.3. Béžové Protetika: vnitřní stélka cca 13 cm (max. délka 13.5cm).4. Uzavřené Buffoo: Vnitřní stélka cca 12.5 cm.

  • 1. 6. 2023, 16:21

  • Zobrazení

    585

  • Oblíbené

    0

Kategorie