Zobrazit přihlášovací formulář

BRITAX DĚTSKÝ NOSIČ

Administrace

BRITAX DĚTSKÝ NOSIČ

1 390 Kč 1 890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Novinka od firmy Britax je praktické nosítko, které zvyšuje pocit bezpečí Vašeho miminka. Přenášením dítěte čelem k sobě zvyšuje jeho pocit bezpečí a posiluje přitom důležité pouto, miminko můžete otočit ven a uspokojit jeho zvědavost vůči světu kolem. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 4. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BRITAX DĚTSKÝ NOSIČ

1 390 Kč
  • Popis zboží
Novinka od firmy Britax je praktické nosítko, které zvyšuje pocit bezpečí Vašeho miminka. Přenášením dítěte čelem k sobě zvyšuje jeho pocit bezpečí a posiluje přitom důležité pouto, miminko můžete otočit ven a uspokojit jeho zvědavost vůči světu kolem.

Nastavitelná opěrka hlavy a polstrované otvory na nohy zaručují maximální míru pohodlí. Dětské nosítko používá nový systém CarryLong, polstrované ramenní pásy a bederní pás rovnoměrně rozkládají hmotnost na vaše ramena, záda a boky. Systém snadného nastavení popruhů, který umožňuje nastavovat jednou rukou.

Dítě můžete nosit čelem k sobě čímž dosáhnete důležité blízkosti, nebo otočením čelem ven, aby mohlo prozkoumávat svět před sebou. Součástí je nastavitelná podpěrka hlavy a krku, polstrované otvory na nohy pro vyšší bezpečnost miminek o hmotnosti 3,5 - 5 kg a odnímatelná vložka pro děti mezi 3,5 a 6 kg, jež vytvářejí přirozenější polohu v sedě.

Vlastnosti: - natočení miminka k sobě a od sebe - polstrované otvory na nohy - nastavitelné smyčky na nohy - nastavitelná opěrka hlavy - systém CarryLong - jednoduchý způsob nasazení nosítka přes hlavu - systém snadno nastavitelných pásů - nosnost 14 kg
  • 13. 6. 2021, 17:11

  • Zobrazení

    97

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Rukávník na kočárek Pinkie green
Zimní fusak Pinkie Green Monkey
Plenkove plavky Huggies
Kojenecká lahev Avent natural 260ml
Dětské blikající sněhule
Teplejší bundička
Fialový svetřík s rolákem
Frajerská bunda s kožíškem
Fleecová mikina
92
PALOMINO

Fleecová mikina

Bavlněný rolák
Fleecová mikina
Teplejší bavlněný rolák

Kategorie