Zobrazit přihlášovací formulář

Sandále sandálky růžové NIKE stélka celá 17cm

Administrace

Sandále sandálky růžové NIKE stélka celá 17cm

245 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 59 Kč
Vkládám do dvou velikostí, 26 a 27, takže to, že budete první zájemce u jedné z velikostí ještě neznamená, že jsou botky volné. Inzeráty se však snažím ihned upravovat, případně schovávat do rezervace. Sandálky mají sundané štítky, takže nevím…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sandále sandálky růžové NIKE stélka celá 17cm

245 Kč
  • Popis zboží
Vkládám do dvou velikostí, 26 a 27, takže to, že budete první zájemce u jedné z velikostí ještě neznamená, že jsou botky volné. Inzeráty se však snažím ihned upravovat, případně schovávat do rezervace.

Sandálky mají sundané štítky, takže nevím velikost, dle mého je to ale velikost 26-27, tak dcerka i nosila, naměřená celková délka stélky je 17cm, nožička tedy musí být rozhodně o něco menší... :-)

Nošené, nyní trochu zmáčklé ze skříně... je to vidět i na fotce.. Na nožičce se ale zase hezky narovnají, ten kytičkový pásek přes nárt je měkký, lehce i pružný.

Vnitřní stélka měkká, vyčištěná... podrážky také v pořádku... Vše jsem se snažila důkladně nafotit i v detailech... Suché zipy lepí - drží, jako nové :-) Nošení je znát hlavně na špičkách, ty jsou trochu odřené - koplé, také jsem nafotila. Zblízka, bez blesku. :-)
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    27

  • 5. 6. 2018, 21:43

  • Zobrazení

    40

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

RIFLE DŽÍNY ROLL-UP pro slečny... :-)
Lehký svetr svetřík MONSTER HIGH triko 146 - 152

Kategorie