Zobrazit přihlášovací formulář

4x letní šaty NEXT, M&S

Administrace

4x letní šaty NEXT, M&S

179 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě. Vše značená velikost 9-12m, nositelné mnohem déle 1. Malinově růžové široké kolové šaty NEXT Krásné oblíbené letní šaty. Šaty jsou široce kolové, na ramínka, zapínání na knoflíčky do půli zad. Tento typ šatů je větší i než next…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x letní šaty NEXT, M&S

179 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. Vše značená velikost 9-12m, nositelné mnohem déle

1. Malinově růžové široké kolové šaty NEXT
Krásné oblíbené letní šaty. Šaty jsou široce kolové, na ramínka, zapínání na knoflíčky do půli zad. Tento typ šatů je větší i než next obvykle bývá, vydrží i dvě sezony. Šaty jsou nošené, stále v dobrém stavu. Nádherné velmi slušivé letní šaty pro malou princeznu. Patří k jedněm z našich nejoblíbenějších od Nextu, máme je každý rok, doporučuji. Holčička v nich vypadá nádherně jako princezna.
V albu jsou tyto stejné i v dalších velikostech.
240 Kč

2. Zelené kolové letní šaty NEXT
Krásné sytě zelené letní šaty. Šaty jsou široce kolové, na ramínka, zapínání na knoflíčky do půli zad. Tento typ šatů je větší i než Next obvykle bývá, jedna velikost vydrží i dvě sezóny. Šaty jsou nošené, stále v dobrém stavu, bez vad. Stejné typ jako předešlé malinové, nádherně princeznovské.
240 Kč

3. Patchworkové letní růžičkové šaty NEXT
Krásné letní šaty ve stylu patchwork, potisk kytiček, růžiček, laděné do růžová. S krátkým rukávkem, vzadu jsou šatičky celopropínací na knoflíčky. Mírně rozšířené, s kapsami. Šaty jsou nošené, v dobrém stavu, bez vad. Velmi slušivé šaty, možno nosit i jako tuniku s trikem a leginami, velmi univerzální šatičky, naše oblíbené, měli jsme ve více velikostech.
179 Kč

3. Letní bílé puntíkaté kolové šaty Marks & Spencer
Velmi pěkné široce kolové puntíkaté šaty M&S. Šaty jsou bílé s barevnými puntíky v jemně pastelových barvách. Sukně je podšitá plátěnou spodničkou s tylovým kanýrem. Spodnička dává elegantní princeznovský vzhled. Šaty jsou nošené jen krátce, ve vynikajícím stavu, žádné známky obnošení nebo praní. Krásné točivé šatičky pro malou princeznu.
249 Kč
  • Značka

    NEXT MARKS & SPENCER

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    1. Malinové: délka 51 cm, šířka pod průramky 27 cm. 2. Zelené: délka 50 cm, šířka průramky 24 cm. 3. Patchworkové: délka 42.5 cm, šířka průramky 28 cm. 4. Puntíkaté: délka 46 cm, šířka pod průramky 26 cm.

  • 14. 5. 2023, 14:38

  • Zobrazení

    158

  • Oblíbené

    0

Kategorie