Zobrazit přihlášovací formulář

Kniha rodiče v akci

Administrace

Kniha rodiče v akci

75 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
prolitovaná, bez vad. Jako rodiče si každý den klademe mnoho otázek o rodičovství, jako rodinní terapeuti jsme pomáhali stovkám rodičů řešit výchovné problémy. Prošli jsme spolu dlouhou a tvrdou cestu, dopouštíme se chyb, hledáme řešení, modlíme se.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kniha rodiče v akci

75 Kč
Koupit
prolitovaná, bez vad.
Jako rodiče si každý den klademe mnoho otázek o rodičovství, jako rodinní terapeuti jsme pomáhali stovkám rodičů řešit výchovné problémy. Prošli jsme spolu dlouhou a tvrdou cestu, dopouštíme se chyb, hledáme řešení, modlíme se. Chceme se s vámi rozdělit o své postřehy, abyste mohli předávat svým dětem to, co sami pro sebe považujete za nejdůležitější: svou víru v Boha, lásku k pravdě a ke svobodě, umění žít šťastný život a schopnost budovat dobré mezilidské vztahy. (Monika a Martin Gajdovi)
Autoři knihy Rodiče v akci v sobě spojují zkušenost křesťanských manželů, rodičů a rodinných terapeutů. Jejich kniha vysvětluje příčiny některých typických problémů s dětmi a rovněž nabízí návod, co dělat a čeho se vyvarovat, jak nasměrovat své myšlení, co se snažit v životě rodiny změnit. Rady týkající se výchovy dětí jsou velice praktické a přesvědčivé, a navíc okořeněné velkou dávkou humoru.
  • 11. 4. 2024, 9:07

  • Zobrazení

    414

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Michalovo zábavné učení 3 DVD
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let
Andělé Francis Melville
Statek a život na venkově
MOJE RODINNÉ ALBUM
Nejlepší světové čtení

Kategorie