Zobrazit přihlášovací formulář

Krásné bílé šaty s krajkou Talco - SLEVA 50%

Administrace

Krásné bílé šaty s krajkou Talco - SLEVA 50%

930 Kč 1 860 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Luxusní italská oděvní značka Talco se specializuje na výrobu dámského oblečení, obuvi a módních doplňků. Řídí si mottem ,,móda nám nezmění život, ale může dát našim dnům barvy, pohyb a emoce.‘‘ Talco pomáhá svým klientům žít každý den naplno a podtrhnout…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásné bílé šaty s krajkou Talco - SLEVA 50%

930 Kč
  • Popis zboží
Luxusní italská oděvní značka Talco se specializuje na výrobu dámského oblečení, obuvi a módních doplňků. Řídí si mottem ,,móda nám nezmění život, ale může dát našim dnům barvy, pohyb a emoce.‘‘ Talco pomáhá svým klientům žít každý den naplno a podtrhnout osobnost a jedinečnost každé ženy. Styl kolekcí Talco sleduje nejnovější trendy, specializuje se na vytříbený, elegantní i moderní glamour styl, jenž je typický pro italskou módu. Veškeré produkty nesou značku Made in Italy. Talco si zakládá na kvalitě a výrobou produktů přímo v Itálii podporuje italské firmy oděvného průmyslu. Současnou tváří Talca je italská hvězda Elisabetta Canalis, v minulosti jsme mohli vidět jako tváře kolekcí Talca Belén Rodriguez či Catrinel Marlon.

Krásné bilé dlouhé šaty vhodné pro letní dny. Originální provedení spodního části šatů. Výroba Made in Italy.

Na skladě v ČR, ihned k odeslání. Více fotografií a míry produktů na vyžádání, kontaktujte nás na e-mailu info@vipitalianfashion.com.
  • 3. 4. 2019, 16:39

  • Zobrazení

    48

  • Oblíbené

    1

Kategorie