Zobrazit přihlášovací formulář

2x tenisky CHILDRENS PLACE US6

Administrace

2x tenisky CHILDRENS PLACE US6

400 Kč 560 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Prodej jednotlivě. Dvoje luxusní tenisky zn. značky CHILDREN´S PLACE. Oboje značená velikost US toddler 6. Dovezené z USA, kupované nové. Nádherné tenisky pro malou princeznu. Prodej jednotlivě, cena za jedny botičky. 1. Třpytivé modro-růžové tenisky …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x tenisky CHILDRENS PLACE US6

400 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. Dvoje luxusní tenisky zn. značky CHILDREN´S PLACE. Oboje značená velikost US toddler 6. Dovezené z USA, kupované nové. Nádherné tenisky pro malou princeznu.
Prodej jednotlivě, cena za jedny botičky.

1. Třpytivé modro-růžové tenisky
Tenisky v barvě tmavé džínoviny s barevným kytičkovým potiskem a blýskavými glitry . Špička je ze stříbrných maličkých plíšků. Suché zipy a vrchní část botičky je růžová glitrová. Nošené spíš svátečně. Jsou ve vynikajícím stavu, neokopané, nesešlapané, prakticky bez známek nošení, pouze růžové glitry jsou místy trochu odřené (na suchých zipech na krajích a v ohybu).
PC 560 Kč sleva 160 Kč = 400 Kč

2. Stříbřité šedo-bílé beztkaničkové tenisky
Šedo-bílé tenisky se střbrnou třpytivou špičkou. Jsou beztkaničkové - zajištěné pružnou gumou, výborně se obouvají a dobře drží. Špička jeze stříbrných maličkých plíšků. Na boku zdobené látkovou kytičkou. Nošené krátce jen svátečně. Jsou ve vynikajícím stavu, neokopané, nesešlapané, prakticky bez známek nošení, pouze ušpiněná podrážka.
PC 560 Kč - sleva 80 Kč = 490 Kč
  • 14. 5. 2023, 14:38

  • Zobrazení

    505

  • Oblíbené

    0

Kategorie