Zobrazit přihlášovací formulář

NEBBIA supplex mini tílko bílé 812 vel.S

Administrace

NEBBIA supplex mini tílko bílé 812 vel.S

422 Kč 549 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Skvělá fitness značka NEBBIA, velice kvalitní a strečový materiál. Zaručuje kolorizaci barev, trvanlivost a odolnost potisků. NEBBIA Dámské Mini Tílko Supplex 812 Pouze vel.S NOVÁ KOLEKCE, NOVÉ FUNKČNÍ MATERIÁL, NOVÝ DESIGN, NOVÁ TECHNOLOGIE Nové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NEBBIA supplex mini tílko bílé 812 vel.S

422 Kč
  • Popis zboží
Skvělá fitness značka NEBBIA, velice kvalitní a strečový materiál. Zaručuje kolorizaci barev, trvanlivost a odolnost potisků.

NEBBIA Dámské Mini Tílko Supplex 812
Pouze vel.S

NOVÁ KOLEKCE, NOVÉ FUNKČNÍ MATERIÁL, NOVÝ DESIGN, NOVÁ TECHNOLOGIE
Nové mini tílko z nejočekávanější Rough Sbírky! Funkční přiléhavý materiál navržen nejen na tréninky v posilce, ale i crossfit, běhání a vše, co miluješ. Střih je speciálně vytvořený s použitím FIT-PRO technologie pro ještě kvalitnější a tvrdší trénink. Zadní vykrojené ramínka ti perfektně zvýrazní tvé "véčko". Řasení na přední části ti zvýraznní tvoji sexy hruď a tak na tréninku vypadáš ještě přitažlivější a sexy!

Co je kouzlem FIT-PRO Technology?

Tento nový styl šití a použití nových typů materiálů zaručí zákazníkovi naší značky, že produkty budou dokonale splňovat jeho vysoké nároky na použitelnost při pravidelném hardcore tréninku! To díky pevnějším švům a zároveň použitím pružnějšího materiálu. Základem je použití velkého množství nití z ještě pevnějšího a lehčího materiálu, jako byly používány doposud. Produkt tedy díky pružnosti materiálu nádherně zvýrazní linie Vašeho dokonalého těla a pevnost spojů materiálu zároveň zaručuje jeho trvanlivost.
FIT-PRO technology obsahuje kromě materiálů i specifické pracovní postupy šití jednotlivých produktů, na základě jejich přesnějšího určení (například zda jde o legíny nebo tričko), tak, aby trvanlivost produktu byla co nejdelší a zároveň se naši zákazníci cítili v našich produktech jako v bavlnce . Pro naši společnost není nic důležitějšího, než zákaznická spokojenost s produkty naší značky. Proto jsme do svých kolekcí zařadili kromě FIT-PRO Technology i vychytávky jako například řasení na zadku či PUSH UP zvýraznění ženského
  • 8. 7. 2020, 17:36

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Kategorie