Zobrazit přihlášovací formulář

V OBCHŮDKU DOPLŇUJEME KAŽDÝ TÝDEN NEXT ...

Administrace

V OBCHŮDKU DOPLŇUJEME KAŽDÝ TÝDEN NEXT ...

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
ZBOŽÍ V NAŠEM OBCHŮDKU JE Z BOHATÝCH LONDÝNSKÝCH ČTVRTÍ A TUDÍŽ NECHYBÍ NEJVÍCE ROZŠÍŘENÁ ZNÁMÁ ZNAČKA NEXT....KAŽDÝ DEN DO OBCHŮDKU PŘIBÝVAJÍ DALŠÍ KOUSKY PRO HOLKY A KLUKY 0-15 LET..... Najdete tu jen ty nejlepší nošené značkové věcičky 0-15 let v té…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

V OBCHŮDKU DOPLŇUJEME KAŽDÝ TÝDEN NEXT ...

  • Popis zboží
ZBOŽÍ V NAŠEM OBCHŮDKU JE Z BOHATÝCH LONDÝNSKÝCH ČTVRTÍ A TUDÍŽ NECHYBÍ NEJVÍCE ROZŠÍŘENÁ ZNÁMÁ ZNAČKA NEXT....KAŽDÝ DEN DO OBCHŮDKU PŘIBÝVAJÍ DALŠÍ KOUSKY PRO HOLKY A KLUKY 0-15 LET..... Najdete tu jen ty nejlepší nošené značkové věcičky 0-15 let v té nejlepší kvalitě, vše vyprané, vyžehlené, voňavé. Velikosti oblečení jsou uvedeny na ramínkách, tak nemusíte hledat, zbožíčko je přehledně rozdělené na holky a kluky...Pro děti je tu zabudovaný velký tablet ve zdi, pro menší děti hrací stoleček Fisher price. Dovnitř je volný vjezd s kočárky. Pro děti je k dispozici i nočník a přebaluje se tu a maminky si zde mohou nakojit i své děti.
Adresa: Hlavní 21, Brno-Komín, zastávka MHD Štursova nebo parkovací místo pro obchod naproti na parkovišti u cedule s názvem obchodu.
Otevírací doba: PO-PÁ : 10-13 a 14-17
SO: 10-13
zboží máme každý den a těšíme se na Vás !!!!
  • 30. 5. 2019, 12:44

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie