Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní plavky Hikkaduwa - dovoz Itálie

Administrace

Luxusní plavky Hikkaduwa - dovoz Itálie

1 557 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Historie italské značky Hikkaduwa vznikla z lásky k surfování na pláži Hikkaduwa na Srí Lance. Na základě toho byl založen tento italský brand, který se věnuje výrobě hranatých ´´žabek´´ a pánských i dámských plavek. Na Srí Lance roste strom, z nehož se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní plavky Hikkaduwa - dovoz Itálie

1 557 Kč
  • Popis zboží
Historie italské značky Hikkaduwa vznikla z lásky k surfování na pláži Hikkaduwa na Srí Lance. Na základě toho byl založen tento italský brand, který se věnuje výrobě hranatých ´´žabek´´ a pánských i dámských plavek. Na Srí Lance roste strom, z nehož se vyrábí guma, a proto tento projekt dostal jasný směr. Profesionalita a zkušenost byly hnacím motorem Hikkaduwa a v dnešní době je velmi rozšířenou značnou nejen v Itálii, ale po celém světě. 


Luxusní dvoudílné plavky italské značky Hikkaduwa. Nastavitelná velikost spodního dílu a u horního dílu jsou vycpávky, jenž je možnost vyndat. Opravdu originální kousek!


Na skladě v ČR, ihned k odeslání. Více fotografií a míry produktů na vyžádání, kontaktujte nás na e-mailu info@vipitalianfashion.com.
  • 11. 3. 2019, 16:25

  • Zobrazení

    39

  • Oblíbené

    0

Kategorie